Hírösszefoglalónkban még: L.L. Junior a gyorshajtásos ügye miatt magyarázkodik.

L.L. Junior

L.L. Junior egyszer már lebukott a közösségi médiában azzal, hogy megengedettnél nagyobb sebességgel hajtott. Akkor a rendőrségi vizsgálat eredményeképpen bírságot kellett befizetnie, ám a jelek szerint ez nem tántorította el attól, hogy újra megszegje a szabályokat. A rapper nemrég ismét lebuktatta magát, amikor az Instagram-oldalán megosztotta, hogy éppen mennyivel száguld. A 24 órán át elérhető videó már törlődött az Instagramon, de a Redditen továbbra is elérhető. A kommentelők azt kifogásolják, hogy miért van még jogosítványa az énekesnek ezek után. L.L. Junior a Tények Plusznak reagált az esetre, és azt állítja, hogy nem ő vezetett. 

„Már annyira elegem van, hogy az emberek minden hülyeséget írnak. Ráadásul ez egy Bofi-dal, Apuka gyere haza. Éppen egy tök bánatos dalt hallgattam és a vészalkalmazást… Utasként ültem egy autóban, és azt valahogy szerkesztették, nem szerkesztették. Nem tudom, a sofőr éppen hol járt. A-ból B-be mentünk két koncert között. De hogy megint ez van, hogy a Junior már megint lebuktatta magát, megint gyorsan hajtott… Akkor kapom a fiammal kapcsolatos mocskolódásokat meg minden, és az ember ilyenkor szomorú” – magyarázta a Tények Plusznak a rapper, aki szerint sokan nem kedvelik őt.

l.l.junior megint büszkén vállalja , hogy szabálytalan.
byu/Feisty-Ad7030 intalk_hunfluencers

Schobert Norbert

A fitneszguru április 16-án ünnepelte az 53. születésnapját, ami kapcsán rengeteg dolog megfogalmazódott benne. Schobert még a halál gondolatával is eljátszott – erről a Tények Plusznak adott exkluzív interjúban beszélt.

„Ott kezdtem gondolkodni azon, hogy vajon vissza tudok-e jönni, vajon béna lesz-e mind a két kezem vagy nem lesz béna, tudok-e majd újra beszélni. Elég komoly válság volt” – mondta fitneszguru a sztrókja utáni időszakról. 

Ott sokat foglalkoztam a halál gondolatával is,

de azért nem tettem ebbe az irányba semmit, mert van egy csodás feleségem, van három nagyon szép gyerekem, és miattuk nagyon fontos volt, hogy fel tudjak újra állni” – tette hozzá a Norbi Update alapítója. 

Tompos Kátya

A színésznő két éve derült égből villámcsapásként visszavonult a színpadtól és azóta nagyon ritkán jelent meg nyilvános eseményeken. Most kiderült, hogy súlyos egészségügyi állapota indokolta ezt a döntést, ugyanis Tompos Kátyát rákkal diagnosztizálták. A Blikk szerint a Jászai Mari-díjas színésznőt gyakorlatilag sokkolta a diagnózis, de mindent megtesz a gyógyulás érdekében. Egy informátor szerint Tompos még külföldi kezeléseket is bevállalt –ameddig anyagi keretei engedték –, hogy javuljon az állapota. 

„Próbál erős lenni, (...) de fizikailag is megviseli. Látszik rajta, hogy nincs jól” – árulta el a Blikknek egy neve elhallgatását kérő ismerős.

(Borítókép: Tompos Kátya. Fotó: Velvet)