Kanizsai-Silka Ágnes azt is elárulta, hogy milyen ruhát tervezett volna a nívós eseményre.

Met-gála

Az előző héten tartották meg a divatvilág legnagyobb eseményét a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeum gáláját, ahol a legnagyobb világsztárok tündököltek a leghíresebb tervezők ruháiban.

A Mokka műsorában Kanizsai-Silka Ágnes divatszakértő elemezte ki az Alvó szépségek: A divat újjá ébredése témában készített ruhakölteményeket, aminek dress code-ja Az idő kertje volt.

A szakértő kiemelte Zendaya és Jennfier Lopez ruháját, az utóbbinak 2 és fél millió gyöngyöt varrtak fel kézzel a ruhájára, előbbi öltözéke pedig John Galliano alkotása volt, melyet egy saját, 1999-ben a Dior számára tervezett couture ruhája inspirált és a 19. századi és modern elemekből építkező ruha színeiben a páva tollait idézte, valamint szőlőfürtöket is láthattunk díszítő elemekként rajta.

Rácz-Gyuricza Dóra

Kamilla, Rácz jenő és Rácz-Gyuricza Dóra kislánya már kétéves. A csöppség növekedéséről az influenszer közösségi oldalain folyamatosan beszámol, de a Mokka műsorában most részletesen is mesélt a gyerekneveléssel kapcsolatos tapasztalatairól.

Rácz-Gyuricza Dóra  terhesen még nagyon aggódott, félt az anyaságtól. Azáltal, hogy édesanyává vált elmondása szerint komolyabb lett, de sok dologban viszont spontán, igaz saját bevallása szerint sokkal könnyebb dolga van azóta, hogy Kamilla elkezdett beszélni.

Az influenszer a műsorban megosztott a nézőkkel tippet és trükköt, például, amikor kislánya hisztizik, egyből a megoldásokat keresi és nem a problémára fókuszál, a higgadtságot és a megértést választja, hozzátette azt is, hogy valószínű ezért is türelmesebb mióta édesanya. A leginkább az tudja felbosszantani, ha kislánya dacból nem hajlandó megenni főztjét, de már megértette, hogy ez nem ellene irányul.

Tuvic Aleksandra

Kevesen tudják, de a TV2 sztárja rengeteget áldoz a mentett állatokért és nem csak kutyákat, hanem lovakat is tart. Ráadásul most nagy izgalmak előtt áll, ugyanis kedvenc lova hamarosan kiscsikót hozhat a világra.

Tuvic Aleksandra állatok iránta szeretete valószínűleg onnan fakad, hogy egy vidéki lovastanyán nőtt fel, így mindig is nagyon közel álltak hozzá az állatok, hétköznaponként is gyakran vagy a lovardában van, vagy éppen kutyusaival kirándul valahol. számos kisállat köszönhette utolsó boldog hónapjait Aleksandrának, hiszen mindig olyan kutyusokat fogad örökbe, akik már nagyon öregek és a letöbb ember elsétál mellettük a menhelyen.

(Borítókép: Zendaya. Fotó: GettyImages)