Szerdai Instahíradónkban is összeszedtük, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Puskás Peti a magyar művészválogatott edzése után még maradt kicsit dekázgatni a teremben. A gyakorlásról egy rövid videót is megosztott az Instagram-oldalán. 
  • Mohamed Fatima pályakezdő zenészeket keres, hogy az elindulásukat és a karrierjüket segítse. Az Instagram-oldalán meghirdetett lehetőségnek olyan feltételei vannak, mint például a zenei tanulmányok, és persze a szorgalom.
  • Jevgenyij Viktorovics Pljuscsenko hétszeres Európa-bajnok, háromszoros világbajnok és kétszeres olimpiai bajnok műkorcsolyázó az Instagram-oldalán nosztalgiázott kicsit. A világhírű sportoló az utolsó olimpiájának rövid programját osztotta meg a követőivel. 2014-ben, Szocsiban megrendezett olimpiai játékokon karrierje második olimpiai aranyát nyerte el.
  • Mióta demenciát diagnosztizáltak nála a 68 éves Bruce Willis teljesen visszavonult a nyilvánosság elől. Most volt felesége, Demi Moore lepte meg a rajongókat egy friss képpel, amelyen egészen jól fest a filmsztár. 
  • Rácz-Gyuricza Dóra kedden közzétett posztja után minden követőjének leesett az álla. A sztárfeleség is érezte, hogy ezúttal kilépett a komfortzónájából, ezért csak ennyit írt a fotóhoz: „Valami nem megszokott”.

(Borítókép: Rácz-Gyuricza Dóra. Fotó: RTL Sajtóklub)