A Marvel-sztárja ezzel beírja felkerül a halhatatlanok közé.

A Hollywoodi Kereskedelmi Kamara büszkén tiszteleg Chris Hemsworth előtt a jól megérdemelt csillaggal.

Chris figyelemre méltó alakításairól ismert, amelyek világszerte lenyűgözték a közönséget. Számos rajongójával együtt biztos vagyok benne, hogy honfitársai is nagyon boldogok lesznek, hogy egy újabb tehetséges ausztrállal bővítjük az ikonikus hírességek sétányát” – jelentette be Ana Martinez a hírességek sétányának producere azt, hogy még ebben a hónapban, az elsősorban Thor szerepéről ismert Chris Hemsworth csillagot kap a hollywoodi hírességek sétányán.

Nem ő az első Marvel-sztár, akinek neve felkerül a hallhatatlanok közé, ugyanis korábban a Robert Downey Jr., Samuel L. Jackson, Scarlett Johansson és Mark Ruffalo, már kapott csillagot, akárcsak Paul Rudd, Don Cheadle, Benedict Cumberbatch és Josh Brolin.

A Marvel-filmekben játszott címszerepe mellett a színész nagy sikert aratott a Netflix Extraction-sorozatával, és Optimus fővezér hangja lesz a hamarosan megjelenő Transformers One-ban és fontos szerepet játszik a hamarosan mozikban is látható Furiosa: Történet a Mad Maxből című filmben is.

(Borítókép: Chris Hemsworth. Fotó: GettyImages)