A színésznő nemcsak egykori kollégájával, hanem több szerettével is tartja a kapcsolatot a túlvilágról.

„Hálás vagyok, hogy ilyen csodálatos emberekkel dolgozhattam együtt, és hogy olyan életet élhetek, mint amilyet most. Ők voltak a családom. Mindenen együtt mentünk keresztül. Az a tíz év volt a mindenem: ők a családom” – emlékezett vissza a CBS-nek adott interjújában Courtney Cox a Jóbarátok forgatására.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, a Jóbarátok Chandler Bing-jét alakító Matthew Perry tavaly, 54 éves korában elhunyt. A köztudottan rendkívül spirituális beállítottságú Courtney Cox nemrég nyilatkozott elhunyt színésztársáról. 

„Szerintem valószínűleg ő volt az egyik legviccesebb ember a világon. Őszintén hatalmas szíve volt, de nyilván küzdött. Annyira hálás vagyok, hogy ilyen sok éven át szorosan együtt dolgozhattam vele. Nagyon sokszor meglátogat engem, ha hihetünk ebben” – mondta a színésznő, aki ezután tett néhány meghökkentő állítást is. 

Tudod, beszélek anyukámmal, apukámmal, Matthew-val.

Úgy érzem, hogy sokan vannak itt, akik, azt hiszem, vezetnek minket. Érzem, hogy Matthew biztosan itt van” – jelentette ki a Courtney Cox arra a kijelentésre, hogy szokta-e érezni Matthew Perry jelenlétét.

(Blikk)

(Borítókép: Matthew Perry és Courtney Cox. Fotó: Getty)