Pásztor Anna az ATV #Bochkor című műsorában kendőzetlen őszinteséggel vallott a változó korról és határozott véleményt formált az intim együttlétekről is.

Pásztor Anna visszatérő vendég az ATV #Bochkor című műsorában, ahol ezúttal is rendkívül őszintén mondta el a véleményét. 

„Édes Istenem, én nagyon hálás vagyok, hogy ezek az évek elmúltak, és nem ott tartok. És nem ott vagyok, és nem olyan körülmények között, és nem olyan a testem, és annak vége van, és most itt vagyunk. Tehát ez egy lépcsőzetes, felfelé lépegetés. Agyilag, kívülről, bentről… Még szexuálisan is. Sokkal jobb a szex 50 évesen, mint 40, meg 30, meg 20 éves korban” – jelentette ki a műsorban az Anna and the Barbies frontembere. 

Később az énekesnő a naphire.hu-nak pontosította véleményét. 

„Most azt mondanám: negyven felett jobb a szex. Negyventől kezd exponenciálisan jó lenni, mert valahogy elrugaszkodsz onnét, hogy neked meg kell felelned az ágyban és rájössz arra, hogy milyen jó, hogyha jó neked, rájössz magadra, tudod magadat irányítani és ez nagy segítség a párodnak is. Vagy: ha már önmagadban is rendben vagy, oltári szexi vagy, és ehhez van partnered, akkor már brutális a dolog. A párod így majd azért lesz boldog, hogy nem minden felelősség ráhárul. Ha tehát jön egy fullos nő és azt mondja, »Én mindenképpen rendben vagyok, nekem mindenképpen jó, mindenképpen boldog vagyok, ha még te is itt vagy, az hab a tortán«” – fogalmazott.

(Borítókép: Pásztor Anna. Fotó: Velvet)