Rémes forgatások, szakmai ellentétek és szimpla utálat: íme néhány sztár, akik ki nem állhatják egymást!

Meryl Streep és Dustin Hoffman

Az 1970-es évek végén Dustin Hoffman már befutott sztárnak számított Hollywoodban, míg Meryl Streep csupán egyike volt az ígéretes tehetségeknek. Amikor a Kramer kontra Kramerben egy problémákkal küzdő házaspárt kellett alakítaniuk, az egymás iránti negatív érzéseket egyáltalán nem esett nehezükre eljátszani. Hoffman ugyanis a hírek szerint rendszeresen kioktatta kollégáját, olyanokat mondott neki, hogy inkább az érzések átélésével törődjön, ne a feminista gondolataival, mitöbb, gúnyolta a színésznő kapcsolatát is John Cazale-lal. Streep azután haragudott meg igazán Hoffmanra, amikor az egyik jelenetben a karakterének pofon kellett vágnia őt a forgatókönyv szerint. Nem ez volt az első pofon, amely a filmvásznon elcsattant, azonban a beszámolók szerint Hoffman igazából megpofozta, erőből megcsapta a színésznőt. 

Taylor Swift és Kanye West

Ha celebháború, akkor abban bizony Taylor Swift és Kanye West is az élen járnak. West mindent bevetett, hogy földbe tiporja az énekesnőt, de Swiftben méltó ellenfélre talált. Kettejük legemlékezetesebb csörtéje a 2009-as MTV Europe Music Awardson történt, ahol Taylor Swift nyerte a legjobb női előadónak járó díjat. Köszönőbeszédet azonban a rapper félbeszakította, és elvéve az énekesnőtől a mikrofont, Beyoncét méltatta. 2015-ben mintha kibékültek volna, azonban egy évvel később Kanye Famous című számában azt állította Taylorról, hogy nem csak az ágyába csábította, de ő tette híressé.

Nicki Minaj és Mariah Carey

Nicki Minaj és Mariah Carey az American Idol című tévéműsorban ismerhette meg egymást közelebbről, ahol mindketten zsűritagok voltak. Eleinte úgy tűnt, hogy a két énekesnő csak a műsor népszerűsítésének kedvéért cseszteti egymást, de ahogy egyre többször beszóltak egymásnak, káromkodtak a másikkal, úgy egyre nyilvánvalóbb lett, hogy tényleg utálják egymást. 

Rácz Jenő és Járai Máté

A Michelin-csillagos séf és a Jászai Mari-díjas színész a Nyerő Páros 2020-as évadában találkoztak egymással és hamar ellentét alakult ki közöttük. séf már a negyedik napon kiverte a biztosítékot a színésznél, miután Máténak egyáltalán nem tetszett, ahogy Jenő Dórival beszélt az egyik játékban. Kapcsolatukról korábban mi is írtunk egy összefoglalót. Azóta egyébként A Konyhafőnök VIP-ban rendezték a kapcsolatukat. 

(Borítókép: Taylor Swift és Kanye West. Fotó: Jeff Kravitz/Getty)