Reggeli hírösszefoglalónkban továbbá: Wolf Kati az öregedésről vallott.

Kékesi Gábor

Kékesi neve ismerős lehet a tévénézőknek, ugyanis a színész olyan sorozatokban tűnt fel az utóbbi években, mint a Keresztanyu, A renitens vagy a 200 első randi. A színészről csak kevesen tudják, hogy korábban egészen más területen kamatoztatta képességeit: 10 ezer méter magasan gondoskodott az utasok jóllétéről és biztonságáról, mint légiutas-kísérő. 

„Mivel apai ágról pilótacsaládból jövök, adta magát a lehetőség, hogy megpróbáljak légiutas-kísérőként elhelyezkedni. Miután sikeresen teljesítettem a felvételit, el is kezdtem dolgozni, majd három éven keresztül repültem legfőképpen Európán belül. Ez egy nagyon izgalmas időszaka volt az életemnek, ám a színészet volt az, amire igazán vágytam. Végül a Pesti Magyar Színiakadémiára sikerült felvételt nyernem, és innen indult a pályafutásom” – mesélte a Blikknek a színész.

Wolf Kati

Wolf Kati Hevesi Tamás podcastjének vendége volt, ahol többek között az öregedés is szóba került, hiszen az énekesnő szeptemberben lesz 50 éves. A korábban az Euróvíziós Dalfesztiválon hazánkat képviselő énekesnő igyekszik reálisan állni a kérdéshez. 

„Öregedni nagyon nem könnyű nőként, férfiként se, de nőként pláne nem. Van ez, hogy az 50 az új 30. Nem. Ezt hagyjuk abba, az 50 az 50. Nézzünk ki nagyon jól, legyünk erőnk teljében, adjunk hálát a sorsnak, ha kaptunk jó genetikát, de nem kell, nem akarok 30-nak tűnni. Persze, tök jó lenne megint 30 évesnek lenni, de ez még senkinek nem sikerült, hiába törném ezen magam 0-24-ben” – mondta az énekesnő. 

Szilágyi Liliána

Mi is megírtuk, hogy a korábbi úszóklasszis, Szilágyi Liliána Mexikóban kezdett új életet.  A Blikk most megtudta az ismerőseitől, hogy Szilágyi jelenleg szállodai takarítóként is dolgozik az amerikai kontinensen. A visszavonult sportolónő apja, Szilágyi Zoltán korábban jogi úton próbált elégtételt venni becsületsértés miatt, ám a korábbi úszónő ügyvédje szerint már letett erről a szándékáról. 

„Mivel Liliána jelenleg Mexikóban él, így aligha erőlteti tovább a jogi lépéseket Szilágyi Zoltán” – közölte dr. Keviczki István. 

(Borítókép: Szilágyi Liliána. Fotó: Papajcsik Péter/Getty)