Dr. Hevesi Kriszta pszichológus szerint súlyos lelki traumákat okozhatnak a bántalmazó kommentek.

Marsi Anikó

Sokan arctalan profilok mögé bújva fogalmaznak meg könyörtelen, bántó kritikákat az ismert személyekkel szemben Redditen. Marsi Anikó saját bevallása szerint ki tudja zárni a kommenteket, mert tisztában van azzal, hogy közszereplőként mindig a célkeresztben lesz, de Dr. Hevesi Kriszta pszichológus felhívta a figyelmet arra, hogy sok olyan személy van, akiknek súlyos lelki traumát okozhatnak a megjegyzések.

Marsi Anikó szerint a probléma az, hogy az újságírók gyakran kiragadnak egy-egy ilyen kritikát, így az könnyen tud terjedni. Istenes László szerint pedig a bántó kritikákat megfogalmazók figyelemre vágynak.

A pszichológus véleménye szerint fontos, hogy ezekre a kommentekre ne reagáljanak a hírességek, majd hozzátette, hogy ezeknek az embereknek az a célja, hogy ártsanak másoknak.

Sipos Tamás

 Irigy Hónaljmirigy tagja a Mokka műsorában árulta el, hogy ötvenéves korára kitombolta magát és lenyugodott. Kifejtette, hogy nyugodtabb életmódot folytat és legnagyobb feltöltődést a családja adja számára, de ez sokáig nem volt így, csak kislánya, Emma születésénél lett ennyire családcentrikus.

Az énekes saját bevallása szerint mindig is kislányt szeretett volna, ennek ellenére a 11 éves Emma jelenleg fiús korszakát éli. A humorista beszélt arról, hogy gyermeke egyre önálóbb a kamaszkor közeledtével, de ennek ellenére családi életük nagyon vidám és ritkának mondható harmóniában élnek.

Kállay Saunders András

Kállay Saunders András legújabb dalával megalkotta a nyári himnuszát, az énekes jelenleg nagy hangsúlyt fektet a nemzetközi karrierjére. Az énekes Breathing című dala már debütált, most viszont egy remix változat is készült belőle, ami felrobbantotta az internetet.

Az énekes karrierje jó irányba halad, leszerződött a Warnerrel és nemzetközi hírnévre pályázik. 

Kállay Saunders András új dalával kapcsolatban kifejtette, hogy ő mindig olyan dolgokról vagy érzésekről ír dalt, amiket már átélt vagy megtörténtek vele, elmondása szerint neki szerencsére nem teher a dalszöveg és zeneírás, nagyon szereti csinálni és számára ez is a része annak, hogy ő énekes.

(Borítókép: Marsi Anikó. Fotó: TV2)