Meghan Markle-t jó tanáccsal engedte útjára egy volt kollégája, Rick Hoffman, amikor megtudta, hogy a színésznő Harry herceggel randevúzik. A későbbi frigyről a Briliáns elmék című sorozat sztárja szinte egytől egyig elmondták a véleményüket.

Meghan Markle azelőtt, hogy Sussex hercegnéjévé vált volna, feltörekvő színésznőként dolgozott, a legismertebb szerepe a Briliáns elmék című sorozatban Rachel Zane volt. A széria ötödik évadjának idején, 2016-ban kezdett randevúzni Harry herceggel, a kapcsolatuk pedig nemcsak a brit királyi családot, hanem Markle színésztársait is sokkolta.

Rick Hoffman, Sarah Rafferty és Gina Torres a hercegi pár 2018-as esküvője előtt a Today Show-ban vendégeskedett, ahol amellett, hogy elárulták, hogyan reagáltak a hírre, a kolléganőjüknek adott tanácsaikat is megosztották a közönséggel.

„Elég korán tudomást szereztem arról, hogy Meghan Harry-vel randizik. Emlékszem azt gondoltam, biztos csak ugrat. Meghökkentem és csak annyit tudtam mondani: »úr Isten, te egy herceggel randizol?«.

Majd azt tanácsoltam neki, hogy haladjon lassan és legyen óvatos, ne hagyja, hogy bántsák”

– emlékezett vissza Rick Hoffman.

Meghan Markle-t és Harry herceget annak idején egy vakrandin hozta össze egy közös barátjuk. Mindennek egy hónappal később, 2016 októberében ment híre a sajtóban. A herceg egy évvel később, 2017 novemberében jegyezte el a színésznőt, aki ezt követően 7 év után otthagyta a Briliáns elmék című sorozatot.

„Azt mondta Harry-ről, hogy kedves. Nagyon összeillenek. Meghannel sok éven át együtt dolgoztunk, több ideig voltunk egymással, mint a középiskolai vagy főiskolai diáktársainkkal. Igazi családdá váltunk és még mindig azok vagyunk. Ez egy csodálatos családi ügy. Tudtuk, mennyire izgatott és volt okunk arra, hogy titokban tartsuk” – fogalmazott Meghan Markle egy másik volt kollégája, Gina Torres.

Markle távozása után a Briliáns elmék még két további évig futott, végül 2019-ben ért véget a show. A széria jelenleg virágkorát éli, mióta 2023-ban felkerült a Netflixre és egy hónapig a top10-es listán szerepelt. A rajongók ezen kívül nemrég reményt kaptak egy film megvalósulására is, miután a sorozat egyik sztárja, Patrick J. Adams nem zárta ki, hogy a volt kollégáival még egyszer utoljára eljátsszák a szerepüket.

(LADBible)

(Borítókép: Meghan Markle. Fotó: Getty Images)