Schobert Lara májusban szakított focista párjával, és bár napról napra könnyebben viseli az elválást, még mindig nehéz beszélnie róla. Shobert Norbi és Rubint Réka lánya nemrég egy podcastben, könnyek között vallott az elmúlt időszakról.

Mint azt a Velvet is megírta, Schobert Lara kapcsolata közel egy hónappal ezelőtt véget ért 10 évvel idősebb focista szerelmével, Szekszárdi Tamással. A szakításról akkor egy 24 óráig elérhető Instagram-történetben számolt be a celebpalánta, ám akkor nem ment bele a részletekbe. Nemrég azonban megtörte a csendet és a Talk Tv Hungary nevű podcast-csatorna Z generációs adásában kendőzetlenül mesélt arról, hogy mit élt át az elmúlt időszakban. „Azt gondolom, hogy ez a pofon azért jött az életembe, hogy realizáljam, hogy ha én nem vagyok erős, és én nem teszem magam boldoggá, senkitől nem szabad a boldogságot várni” – válaszolt Schobert Lara a kérdésre, miszerint mi volt az eddigi legnagyobb pofon az életében. Ezek után már könnyek között tette hozzá: úgy érzi, hogy kapcsolatfüggő volt.

Rájöttem, hogy a családomon és önmagamon kívül senki másra nem számíthatok igazán

– fogalmazott a 20 esztendős Schobert-lány, aki a Story.hu információ szerint tavaly karácsonykor egyszer már szakított volt kedvesével, ám akkor még sikerült kibékülniük. A kapcsolatuknak végül a távolság vetett véget, a férfi ugyanis Pécsre költözött. Az elmúlt időszak megpróbáltatásait Schobert Lara két pszichológus segítségével próbálja feldolgozni.

(Borítókép: Schobert Lara. Fotó: TV2)