Újabb bennfentes törte meg a csendet Jennifer Lopez és Ben Affleck házasságáról. Az illető szerint a pár vitái egyre hevesebbek, mostanra már a legkisebb dolgokon is összezörrennek.

Mint azt nemrég a Velvet megírta, Jennifer Lopez és Ben Affleck álomszerű kapcsolata egyáltalán nem felhőtlen. Olyannyira nem, hogy a házasságkötésük után vásárolt több mint 60 millió dolláros luxusvillát egy ingatlanközvetítő oldalán szúrták ki.

JLo és Affleck állítólag egy ideje külön is él, a közös életvitelüket ugyanis egyre súlyosabb viták lehetetlenítették el. Míg korábban egy hozzájuk közel álló személy arról beszélt, hogy Affleck egyre nehezebben tolerálta az énekesnő életmódját, addig egy újabban nyilatkozó forrás szerint a színész lustasága is rengeteg nézeteltérést szült.

„Jennifer sokat káromkodik, mert száz százalékig neki kell a kutyák után takarítania. Mindig nyaggatja Bent, hogy legalább a sz*rt szedje össze” – állította a bennfentes, aki szerint nyolc kutyával és egy macskával élt eddig együtt a pár. „Affleck szerint fel kéne bérelniük egy külsős céget, amely csak ezzel foglalkozik, de Jen szerint ez felesleges. Egész egyszerűen arról van szó, hogy Ben nagyon lusta” – mondta a forrás.

Ben Affleck és Jennifer Lopez közel húsz év után talált újra egymásra 2021-ben, a következő évben pedig össze is házasodtak. Bár cáfolják, hogy válságban lenne a szerelmük, egyre többször hallani arról, hogy ez a hollywoodi tündérmese is a végéhez közeledik.

(Blikk)

(Borítókép: Ben Affleck és Jennifer Lopez. Fotó: Getty Images)