Az egykori Nagy Ő nem csak magáért indított a el OnlyFans-oldalát, hanem azért is, hogy anyagilag támogatni tudja anyukáját.

Molnár Anikó nagyjából másfél évvel ezelőtt döntött úgy, hogy elkezd erotikus tartalmakat megosztani OnyFans-oldalán. Az egykori Nagy Ő egyből berobbant és bekerült az OnlyFans tartalomgyártóinak egy százalékba, miközben havi több millió forintot is megkeres az oldallal.

Molnár Anikó azonban nem csak azért kezdett bele új „vállalkozásába”, hogy csak magának biztosítson stabil anyagi hátteret, hanem az édesanyjának is.

„Van egy anyukám, az egyre súlyosbodó időskori problémáival. Ő a motivációm, pontosabban az, hogy szép nyugdíjas éveket biztosítsak neki, és természetesen sajátomra is gondolnom kell. Ha ne adj isten, oda kerül a sor, hogy ellátásra szorul, vagy valamilyen komolyabb gyógyszerre lesz szüksége, akkor biztosítanom kell számára mindent.

Ezért pedig bármire képes vagyok

– kezdte a Borsnak Molnár Anikó.

„Azt szerettem volna, mire anyu nyugdíjba megy, ott tartsak egzisztenciálisan, hogy ne kelljen többé dolgoznia. Tudjam állni a költségeit, a rezsijét, és mindent, ami egy jó minőségű élethez szükséges. Pontosan emlékszem arra a napra, amikor nyugdíjba vonult, és dolgoznia kellett tovább, és nem álltam úgy anyagilag, hogy támogathassam őt. Nagyon rosszul éreztem magam ettől. Amikor másfél évvel ezelőtt belevágtam az OnlyFansba, ez is eszembe jutott. Tudtam, ha ez beindul, akkor amit anno magamnak megígértem, majd teljesítem.

Most kiegyensúlyozottabban élek, több mindent megtehetek, de nem vagyok milliomos.

Tévhitben élnek az emberek. Végre nincsen hitelünk, én fizetem mindkettőnk rezsijét, anyukámnak nem kell a nyugdíjához nyúlnia. Szeretnék egy normális, nyugodt életet biztosítani, mert épp eleget idegeskedett abban az időben, amikor egyik napról a másikra éltünk. Sajnos most pedig már olyan korba lépett, hogy nem tudja élvezni. Az egyetlen támaszaként mindig, mindenben mellette fogok lenni” – mondta.

(Bors)

(Borítókép: Molnár Anikó. Fotó: RTL Sajtóklub)