Megrázó gyerekkori traumájáról vallott egy videóban Ireland Baldwin, Alec Baldwin lánya. A 28 éves divatmodellt tinédzserként ájulásig verték, majd megerőszakolták.

Szörnyű traumát élt át  tinédzserkorában Ireland Baldwin, Alec Baldwin lánya. A 28 éves divatmodell a TikTok-oldalára töltött fel egy felvételt, amelyben részletesen elmesélte a vele történteket, valamint a támogatásáról biztosította a vele hasonló cipőben járó nőket.

Tinédzserkoromban megerőszakoltak, eszméletlen állapotban voltam, amikor történt, és ez az eset örökre megváltoztatta az életemet

– döbbentett le mindenkit a modell, aki az esetet az akkori párja, sőt a szülei előtt is titkolta. A részleteket csak egy kórházi nővér ismerte, aki ápolta őt. A titkolózás azonban rengeteg fájdalmat okozott neki és a szeretteinek is, idővel ugyanis alkohol- és gyógyszerfüggő lett, belekeveredett egy bántalmazó párkapcsolatba, rengeteget bulizott és a barátaival is összerúgta a port. Évekkel ezelőtt egyszer teherbe is esett a barátjától, aki mellett szörnyen boldogtalan volt, és mivel a párja semmiképpen sem szerette volna megtartani a gyereket, Baldwin végül az abortusz mellett döntött.

Az apjára is rájár a rúd

Nemcsak Ireland Baldwin küzd a démonjaival, de az apja, Alec Baldwin is egy igen nehéz időszakát éli. Mint ismert, a színész 2021 októberében a Rust című filmjét forgatta az új-mexikói Santa Fe-ben található Bonanza Creek Ranchen, amikor elsütött egy kellékfegyvert, halálosan megsebesítve azzal Halyna Hutchins operatőrt. Mint kiderült, a fegyver éles lőszerrel volt töltve, amely a rendezőt, Joel Souzát is megsebesítette. Bár a Baldwin elleni vádakat egyszer már ejtették, a színészt újból beperelték, így a kálváriája a mai napig nem ért véget.

(Filmezzünk.hu)

(Borítókép: Ireland és Alec Baldwin. Fotó: Getty Images)