Ittas vezetésen kapták Justin Timberlake-et hétfő este. A rendőrök letartóztatták az énekest.

Justin Timberlake élete az utóbbi időben cseppet sem botránymentes, főleg azóta, hogy megjelent Britney Spears memoárja, amelyben az énekesnő kifejti, hogy a kapcsolatuk idején Timberlake miatt vetette el a közös gyereküket, mert az énekes nem állt készen az apaságra.

Bár a memoár megjelenése óta sokan támadták Timberlake-et, így is rengetegen kíváncsiak rá és a zenéjére, ugyanis jelenleg is turnézik. A múlt hétvégén két koncertet adott Chicagóban, ezen a héten pedig elvileg New Yorkban lesz szintén két fellépése. Hogy hogyan oldja meg, az még kérdéses, ugyanis tegnap este ittas vezetésért letartóztatták a New York állambeli Sag Harborban, miután egy, az American Hotelben tartott buli után volán mögé ült, elhajtott egy stop tábla mellett, majd szabálytalanul átkanyarodott az úttesten.

A TMZ értesülései szerint Timberlake tekintete üveges volt és bűzlött a piától, amikor a szálloda előtt várakozó rendőrök megállították. Az egyenruhások józansági tesztet végeztettek vele a helyszínen, vagyis arra kérték, hogy álljon egy lábra és forduljon meg, ám ezen elbukott. Miután a popsztár a szondáztatást megtagadta, a csuklóján kattant is a bilincs, hiába siettek a segítségére a barátai. A lap szerint a történteket végig rögzítette a rendőrök testkamerája. Bár helyi beszámolók szerint senki sem sérült meg és nem bontakozott ki semmilyen dráma a helyszínen, Timberlake ellen vádat emeltek és ma áll bíróság elé.

Egy rendőrségi szóvivő szerint a konkrét vádakat később jelentik be, a letartóztatásból addig is óvadék nélkül szabadon távozhatott ma az énekes.

(abc)

(Borítókép: Justin Timberlake. Fotó: Getty Images)