Hírösszefoglalónkban még: Tóth Gabi elárulta, hogy Krausz Gábor megcsalta-e őt, Schmuck Andor a netes ismerkedéseiről vallott.

Schmuck Andor

Schmuck Andor két válás után, 54 évesen sem adta fel, hogy megtalálja az igazit. Regisztrált az egyik online társkereső oldalra. Noha egyelőre párt nem talált, de rengeteg furcsa sztorit halmozott fel, amelyekről egy könyvben mesél – írta meg a Blikk.

Az egyik legrövidebb randim három percig tartott

– kezdte az egyik komikus történetet, amiből kiderült, hogy a hölgy egy gyors özvegyi szerepet képzelt el magának. Amikor Schmuck rájött, hogy a hölgy nem egy fitt férfire számított, azt mondta: „Drága hölgyem, megértem a csalódását, sajnos, még élek, meg jól is nézek ki”.

Egy másik randin már több mint fél órája beszélgetett egy nővel, amikor kiderült, hogy az az édesanyjának keresett párt, aki ott ült a mellettük lévő asztalnál. Egy másik alkalommal pedig a partnere táskájából egy bekapcsolt diktafon esett ki. Ezután kiderült, hogy a nő azt remélte, olyat mond, amivel majd megzsarolhatja.

Tóth Gabi

A hazai bulvárélet egyik legnagyobb pletykatémáját adta tavaly Tóth Gabi és Krausz Gábor válása. Azóta már mindkettőjüknek új partnere van és kislányuk, Hannaróza érdekeiben igyekeznek jó kapcsolatot ápolni. Az énekesnő nemrég Lékai-Kiss Ramóna új műsorában, a Titkok Ramónával első epizódjában vallott arról, hogy szerinte egykori férje megcsalta-e őt valaha. 

„Nem hiszem. Nem tudok róla. Én mindenképpen törökszem arra, hogy mindenképpen béke legyen. Egyébként jól menedzseljük a Hannit. Most együtt mentünk útlevelet csináltatni neki és jókat röhögtünk” – mondta az énekesnő.

Szandi

Szandi nem lépett fel a Szlovákia magyarlakta településére, Madarra meghirdetett koncerten, miután úgy ítélte meg, hogy túl kevesen vannak. Az énekesnő a megbeszéltek szerint megérkezett a múlt szombati jótékonysági eseményre, ám mivel ő és férje, Bogdán Csaba úgy vélték, túl kevesen vannak a helyszínen, ezért végül lemondta az eseményt. A Blikk cikkében az áll, hogy az egyik néző szerint még a kocsiból sem szállt ki az énekesnő, aki a gázsit felvette, de mégis fellépés nélkül távozott. 

„Szandi az esti órákban érkezett meg, majd amilyen gyorsan jött, úgy távozott is. Nem lépett színpadra, mert állítólag túl kevesen voltunk. Úgy láttam, az autóból sem szállt ki, csak elvette a pénzt a leengedett ablakon keresztül. Szerencsére a többi fellépő feledtette velem a döbbenetem. Ettől függetlenül sokan fel voltak háborodva, a műsorvezető be is számolt róla a színpadon, a történtek részletei pedig futótűzként terjedtek” – állította egy jelenlévő, míg egy másik arról is beszámolt, hogy 600 ezer forintnak megfelelő euróval távozott az énekesnő.

„Rendszeresen járunk a Felvidékre koncertezni, mindig jól sikerült, és most is azért utaztunk több száz kilométert, hogy Szandi énekeljen. Közvetítőn keresztül mentünk, a helyi szervezőkkel semmilyen kapcsoltban nem álltunk. Arról sem tudtunk, hogy egy család megsegítéséről szól a rendezvény, a helyszínen szembesültünk ezzel, ahogyan a szervezetlenséggel és azzal is, hogy alig volt ott valaki. Szerintem az is nagy hiba volt, hogy a plakáton nem tüntették fel, ki mikor lép színpadra” – magyarázta Bogdán Csaba, aki beismerte, a szerződésükben valóban kitétel a minimum 50 fős közönség.

„Ha ez meglett volna, minden gond nélkül leadjuk a koncertet. De azt gondolom, ilyen megalázó helyzetbe nem lehet hozni egy előadót, pláne úgy, hogy a tévé is kint volt. Mi próbáltunk együttműködni, fél órán át várakoztunk, hátha jönnek még emberek, illetve törtük a fejünket további megoldásokon, de a szervezők részéről semmilyen ötlet nem volt, így csalódottan és szomorúan távoztunk Másnap beszéltünk telefonon a hangosítóval, aki elmondta, hogy miután eljöttünk, kinyitották a kaput és ingyen beengedték az embereket, így lett 50-60 néző az egy órával később kezdődő Happy Gang-koncerten. Ha ezt előbb megteszik, Szandi is színpadra lépett volna”

Szandi megerősítette, hogy tényleg nem szállt ki a kocsiból, ugyanis alig lézengett ott pár ember.

„Egy nagy focipályán volt egy színpad kivilágítva és ennyi – vette át a szót az énekesnő. – A szervező hölgy nagyon együttműködő volt, mondta, hogy tökéletesen megérti, hogy így nem állok színpadra, majd sűrűn elnézést kért, a könnyeivel küszködve. Meg is sajnáltam őt, még a kezét is megszorítottam. Könyörgésről azonban szó sem volt” – tette hozzá az énekesnő, aki azt mondta, hogy a fellépésért kapott összeget visszautalják. 

(Borítókép: Szandi. Fotó: Karip Tímea/Index)