Leonardo DiCaprio jelenlegi barátnője, egy merész fotón teljesen meztelenül mutatta meg magát.

Leonardo DiCaprio szerelmi élete mindig is nagy figyelmet kapott, különösen miután nyilvánosságra került, hogy a híres színész új barátnője a fiatal olasz modell, Vittoria Ceretti. A Blikk szerint most egy olyan fotó került elő róla, ahol Ceretti teljesen meztelenül látható, ami újabb botrányt kavart.

A színész, aki idén töltötte be az 50-et, ismert arról, hogy gyakran választ magának fiatalabb hölgyet a modellvilágból. Korábban olyan neves modellekkel volt kapcsolata, mint a brazil Gisele Bündchen, az izraeli Bar Refaeli, és többek között Erin Heatherton is, akik mind híresek voltak szépségükről és sikereikről a divatiparban. Korábban már beszámoltunk a híres színész, Leonardo DiCaprio szerelmi kalandjairól. Volt olyan eset is, mint Heike Honning, a Playboy modellé, aki nyíltan visszautasította őt, azzal az indokkal, hogy túl öreg számára.

Vittoria Ceretti és Leonardo DiCaprio kapcsolata 2023 augusztusában volt hangos a sajtó, amikor először kapták őket lencsevégre együtt. Ceretti, aki korábban is szerepelt már szexi fotókon, most még merészebb képpel került a címlapokra, ahol teljesen meztelenül látható. Ez a fotó különösen nagy figyelmet kapott, mert ritka, hogy egy híresség párja ilyen nyíltan mutatja meg magát.

Leonardo DiCaprio és Vittoria Ceretti kapcsolata, a jelentős korkülönbség ellenére, stabilnak tűnik. A színész, aki már számos szépséggel megosztotta az életét, úgy tűnik, továbbra is vonzódik a fiatal modellekhez. Valószínű, hogy még fogunk hallani róluk. 

(Borítókép: Leonardo DiCaprio. Fotó: Getty Images)