Hírösszefoglalónkban még: Szandi bocsánatot kért, és visszafizette a botrányba fulladt fellépésre kapott pénzt.

Vadász Zsolt

Nemrég sokkolta az országot a hír, miszerint elhunyt Vadász Zsolt, a Budapesti Operettszínház színésze. A színház a közösségi oldalán jelentette be a hírt, amelyben arról is írtak, hogy egy „gyors lefolyású betegség” végzett a színésszel. A Blikknek nemrég egy közeli ismerős árulta el, hogy pontosan milyen kórság támadta meg Vadász szervezetét. 

„Még mindenki keresi a szavakat. Egyszerűen senki sem érti, mindez hogyan történhetett meg. Két hete még színpadon volt, nem sokkal később aztán az otthonában rosszul lett, mentővel szállították kórházba, ahol hamar kiderült, megmagyarázhatatlan módon, nem tudni, hol és mikor,

de egy húsevő baktérium okozta fertőzés támadta meg a szervezetét”

– árulta el a közeli ismerős.

Szandi

Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy az ismert énekesnő, Szandi nem lépett fel a Szlovákia magyarlakta településére, Madarra meghirdetett koncerten, miután úgy ítélte meg, hogy túl kevesen vannak. Szandi a Blikknek azóta közölte: szeretnék visszautalni a pénzt, hogy támogassák a családot, amelynek a jótékonysági estet szervezték. Azóta a jelek szerint meg is történt az utalás, amelyről az énekesnő a közösségi oldalán számolt be. 

„Megnyugodott a lelkem, pénteken visszautaltuk a pénzt a jótékonysági Alapítvány számlájára! A férfi aki a múlt heti madari rendezvényre kiközvetített engem, az Alapítvány vezetője, Daniela kérésére sem adta meg Neki a telefonszámunkat, így előzetesen semmit sem tudtunk arról, hogy a rendezvény egy mélyszegénységben élő család megsegítéséről szól. Az interneten való hosszas keresgélés után pénteken sikerült felvennünk telefonon a kapcsolatot Danielával. Mostanra kiderült, hogy mind a ketten félre voltunk informálva. Ma egy felvidéki fellépésre menet Danielával, ezzel a csodálatos, segítőkész emberrel meglátogattuk a rászoruló családot. Rendkívül kedves emberek akik nagyon rossz körülmények között élnek és komoly segítségre szorulnak. Nagyon fáj a szívem, hogy csak utólag tudtuk meg, hogy kiknek a megsegítéséről szól ez a rendezvény. Ott a helyszínen hoztunk egy rossz döntést amit azóta is bánunk. Nagyon sajnálom, hogy így történt és elnézést kérünk azoktól akiket ezzel megbántottunk. Remélem, lesz még mód kárpótolni őket, mert mi nem ilyen emberek vagyunk, számunkra mindig is fontos volt a rászorulók megsegítése. Hétfőn reggel 7 óra után a Retro rádióban a Bochkor-ban fogunk erről nyilatkozni Danielával, az Alapítvány vezetőjével együtt” – áll a bejegyzésben.

Dömsödi Gábor

Havas Henrik bejelentette, Dömsödi Gábor otthagyta a YouTube-on jelentkező FullHD című podcastet. A két legendás médiaszemélyiség már hosszú évek óta ismerik egymást, nemrég indították a közös podcastet is. Úgy tűnik azonban, a munkakapcsolatuk nem volt felhőtlen, számtalan kérdésben nem értettek egyet, ezért is lett vége a közös munkának. 

Az új adásban már Para-Kovács Imre volt a másik műsorvezető, ezzel egy időben a műsor új neve  FHD-ról, PHD-re változott.

Dömsödi szerint a műsoruk Havassal kezdett elfáradni, ezért át kellett volna alakítani, hogy ne csak két ember „izélgesse” egymást, hanem többet nyújtson annál.

Velem egyébként nagyon korrektek voltak

– mondta a Media1-nek Dömsödi, hozzátéve, hogy sok sikert kíván mindenkinek. Dömsödi később egy videóban is jelentkezett, amelyben arról számolt be, hogy már egy új műsoron dolgoznak.

(Borítókép: Dömsödi Gábor. Fotó: Ajpek Orsi/Index)