A Valmar zenésze hazaköltözött, igaz, csak addig, amíg be nem fejeződik első saját otthonának munkálatai.

A Valmar duója, Marcsi Peti és Valkusz Milán egy évet együtt éltek, miután Marics Peti szakított Tóth Andival. A közös év után azonban a két zenész úgy döntött, hogy eljött az idő, hogy külön folytassák.

Valkusz Milán egy rádióinterjúban számolt be arról, hogy ideiglenesen hazaköltözik szüleihez régi gyerekszobájába, amíg első saját otthonának munkálatai zajlanak.

A zenész 16 éves korától kezdve élt abban a szobában, ami most ismét az otthont jelenti számára, így nem véletlen, hogy elöntötték az emlékek, amikor hazaköltözött. Valkusz Milán elárulta, hogy különleges helye van a szívében a szobának, ugyanis jó néhány daluk még ott született meg.

A költözés mindig egy nagy szívás. Akár kevés cuccod van, akár sok, borzalmas.

Összerakod a cuccaid, hogy egy másik helyen mindent elölről kezdj és kipakolj” – fogalmazott Valkusz Milán a Sláger FM-en, de hozzátette, hogy bármennyire is nehéz a költözés, már nagyon várja, hogy birtokba vehesse otthonát.

Amennyire az időm engedi, igyekszem kivenni a részemet a munkálatokból, de a szüleim intézik a legtöbb dolgot.

Egyrészt nekik megvan a rutinjuk, másrészt anyukám nem egy ház- és kertfelújítást vezényelt már le, neki nagyon megy ez” – idézi az interjút a Blikk.

(Blikk)

(Borítókép: Valkusz Milán. Fotó: Papajcsik Péter/Index)