Kanye West váratlanul Európa egyik városában tűnt fel, és már üzent is a rajongóinak.

Kanye West, aki nemrég még botrányokkal került a címlapokra, most Moszkvában bukkant fel. A rapper, akit utoljára az amerikai vádak és egy verekedés kapcsán emlegettek, úgy döntött, egy picit távolabb lép a reflektorfénytől: Oroszországba látogatott.

A világhírű rapper utazása különös időpontban történt, hiszen nemrég vádolták meg szexuális zaklatással, és egy közterületi incidensbe is belekeveredett. Kanye ezek után Moszkvába utazott, ahol jelenleg is tartózkodik.

A látogatását Yana Rudkovskaya, a rapper producere jelentette be. Rudkovskaya azt is mondta, hogy ha minden jól megy, Kanye West egy hatalmas koncertet ad majd Moszkvában, a Luzsnyiki stadionban. Ha ez valóban megvalósul, a jegyeket pillanatok alatt elkapkodják majd.

A rapper saját maga is megerősítette oroszországi tartózkodását: egy rövid üzenetben, amit a VK-n, Oroszország népszerű közösségi oldalán posztolt, csak ennyit írt:

Helló Moszkva.

Hogy mit tervez Kanye West Moszkvában? A tervezett koncert részleteiről még nincsenek pontos információk, de rajongói már most lelkesen várják, milyen új fejlemények lesznek a rapper életében és pályafutásában.

(Borítókép: Kanye West. Fotó: Getty Images)