Csütörtöki hírösszefoglalónkban még: Pápai Joci új szerepben tűnik fel az RTL csatornáján, Szoboszlai Dominik és barátnője, Buzsik Borka a stresszes szezon után egy luxusnyaraláson pihenik ki a fáradalmakat az Amalfi-parton.

 Pápai Joci

Az idei X-Faktor évadban újdonságok várnak a nézőkre, hiszen Pápai Joci is bekapcsolódik a műsorvezetésbe Miller Dávid oldalán – tudta meg a Blikk. A tehetségkutató műsor ebben az évben különleges felállással készül, mivel először lesz két házigazdája.

Pápai Joci, aki korábban a Sztárban Sztár zsűrijében ült, most egy teljesen új oldaláról mutatkozik be.

Az első közös casting alkalmával hamar egyértelművé vált, hogy Millerrel remekül kiegészítjük egymást.

Ezután már nem is volt kérdés, hogy együtt fogunk dolgozni. A műsorvezetői szerepem nem a megszokott formát követi, hanem sokkal inkább a saját stílusomat tükrözi, ami lehetővé teszi, hogy igazán önmagam legyek” – nyilatkozta Joci a Story magazinnak.

A műsorvezető hozzátette, hogy Majka, aki jó barátja és mentor a műsorban, nagyban hozzájárult ahhoz, hogy ő is részese legyen a projektnek.

Majkával több mint két évtizede vagyunk barátok.

Rengeteg mindenen mentünk keresztül együtt, ő mindig mellettem állt, amikor a legnehezebb időszakaim voltak. Nagyon várom, hogy újra együtt dolgozhassunk, és izgatottan várom, hogy a közönség hogyan fogadja majd ezt a különleges műsorvezetői párost” – mesélte Joci.

Az X-Faktor új évada hamarosan indul az RTL-en, ahol a nézők kíváncsian várhatják, hogyan alakul a műsor új dinamikája két karizmatikus műsorvezetővel. Pápai Joci és Miller Dávid együttes munkája ígéretesnek tűnik, és új színt vihet a már jól ismert tehetségkutató formátumába.

Szoboszlai Dominik

Szoboszlai Dominik, aki egy évvel ezelőtt csatlakozott a Liverpoolhoz, kemény szezont tudhat maga mögött, akit előbb a sérülés sújtott, majd  a 2024-es Európa-bajnoki szereplése sem úgy alakult, ahogy ő azt elképzelte. A Blikk információi szerint a futballista jól megérdemelt pihenőjét gyönyörű barátnőjével, Buzsik Borkával tölti, méghozzá nem is akárhogy: a páros az Amalfi-part varázslatos tájait választotta kikapcsolódásuk helyszínéül.

A fiatal pár a nyaralás minden percét kihasználja. Buzsik Borka, aki aktívan használja az Instagramot, 24 órán át elérhető történetei során folyamatosan közvetítette a kalandjaikat. Egyik posztjában még Szoboszlai Dominik is megjelent, ahogy élvezi a napsütést és az együtt töltött időt. 

Az Amalfi-part mesés környezete tökéletes hely volt Szoboszlai Dominiknak és Buzsik Borkának, hogy kicsit kikapcsolódjanak és feltöltődjenek.

Itt még a legolcsóbb szoba is majdnem félmillió forintba kerül egy éjszakára, szóval tényleg nem akármilyen helyről van szó.

Szoboszlai Dominik és Borka nem csak pihentek, hanem bejárták a környéket, megkóstolták a helyi finomságokat, és igazán beleásták magukat a helyi kultúrába.

Aurelio

Az élet a legnagyobb forgatókönyvíró – ezt gyakran mondjuk, és saját sorsunk kapcsán is megtapasztaljuk. Aurelio, aki nemrég szabadult a börtönből, pontosan ezt érezhette, amikor véletlenül összefutott azzal a férfival, aki miatt korábban börtönbe került. A Blikk információi szerint az egykori valóságshow-sztár, aki 2022 februárjában került rács mögé, hisz abban, hogy minden történésnek megvan a maga oka és helye az életben.

Aurelio őszintén beszélt a múltjáról és jelenéről:

Nagyon hiszek a sorsban, és úgy gondolom, minden a legjobban alakult. Ha nem kerülök börtönbe, lehet, hogy még nagyobb bajba keveredtem volna.

Rengeteget jártam az éjszakába, sok barátom van, akik most is börtönben ülnek. Amikor bent voltam, a többi fogvatartott gyakran mondta, hogy ők ártatlanok. Én viszont mindig beismertem, hogy bűnös vagyok” – mondta Aurelio a Borsnak.

A beszélgetés során Aurelio arról beszélt, hogy a börtönben töltött idő alatt megtanulta, hogyan fogadja el, amit tett, majd azt is elárulta, hogy nemrég egy váratlan helyen összefutott azzal a férfival, akit korábban elrabolt.

Meglepő volt látni, hogy ő nincs börtönben, annak ellenére, hogy sok büntetőügye van.

De én már túl vagyok ezen. Elengedtem a múltat, és nem haragszom senkire. Fontos, hogy békében éljek, nem akarok a múltban élni vagy haragot tartani. Azóta sem láttam azt a bizonyos 200 ezer forintomat, és az ügyvédem is sokba került, nem beszélve a két év börtönről, de mindezt már magam mögött hagytam” – tette hozzá Aurelio.

(Borítókép: Aurélio. Fotó: RTL/Híradó)