kedd.png

Klapka Dennis előre érezhette a halálát, Tóth Andi megpróbáltatásairól vallott

2022.08.09. 08:29

Keddi hírösszefoglalónkból azt is megtudhatja, milyen világsztár érkezik a TV2 Dancing with the Stars című showműsorába, valamint hogy Aurelio hogyan illeszkedett be a börtönbe.

Klapka Dennis

Mindössze 34 éves korában, múlt pénteken vesztette életét Klapka György és Mary Zsuzsi legkisebb fia, Dennis. A fiatal férfi egy barátjánál kapott epilepsziás rohamot. Kísérteties, hogy mindössze néhány nappal a tragédia előtt pont arról beszélt a Blikknek, hogy attól fél: egy újabb roham után már sosem tér magához.

„Nem vagyok jól, nehezen élem meg a hétköznapokat. Nemrég veszítettem el a szerelmem, és egyre többször és intenzívebben jelentkeznek az epilepsziás rohamaim.

Picit félek, hogy az egyik után tényleg nagy lesz a baj...

Bár úgy érzem, semminek nincs értelme, de próbálom magam összeszedni és új célokat kitűzni, mert szeretném, ha a szüleim odafenn büszkék lennének rám. Édesapámtól sok mindent tanultam az üzletről, és ezeket szeretném egy saját vállalkozásban kamatoztatni”

– árulta el Klapka György fia, aki az édesanyját 2011-ben, apját 2017-ben veszítette el. Haláluk után még inkább egyedül érezte magát, csak arra vágyott, hogy valaki szeresse. Úgy érezte, hogy a testvérei magára hagyták és a szerelemben sem volt szerencsés. Problémái elől az alkoholba és drogba menekült. Mindössze néhány barátjába, a macskáiba és önmagába kapaszkodhatott. Többször is megpróbálta leküzdeni a démonjait, tavaly például bevonult egy elvonóra.

„Nem akarok anyám sorsára jutni, és próbálok is küzdeni azért, hogy ne így legyen. Szeretnék ismét befeküdni egy olyan helyre, ahol segíteni tudnak rajtam”

– bizakodott még a múlt héten Dennis.

Aurelio

Az egykori valóságshow-szereplő februárban vonult börtönbe, emberrablás miatt 3 év és 5 hónap letöltendő szabadságvesztésre ítélték. Bár egyes pletykák szerint Aurelióval kivételeznek a büntetés-végrehajtási intézmény falain belül, ügyvédje, dr. Galgóczi Zoltán cáfolta a híreszteléseket.

„Az eltelt közel hat hónapban Aurelio tökéletesen beilleszkedett a büntetés-végrehajtás rendszerébe. A kapcsolatai mind az intézményrendszerrel, mind pedig a rabtársakkal abszolút rendezettek. Fontosnak tartom megjegyezni, hogy nem kivételeznek vele. [...] A megváltozott életkörülményei számtalan új tapasztalattal és felismeréssel jártak, többek között egyértelmű lett számára, hogy kik azok, akikre számíthat, és kik okoztak csalódást neki. A legnehezebb számára az, hogy rettenetesen hiányzik neki a szerelme, Edit. [...] Ugyanakkor külön örömére szolgál, hogy munkát kapott, ami által hasznossá teheti magát, és az idő is könnyebben múlik. Oktatással kapcsolatos szemléltető eszközöket raknak össze. Mindemellett edz, sokat olvas, illetőleg a könyvét írja, ami elég előrehaladott stádiumban van már”

– árulta el a Blikknek dr. Galgóczi.

Dancing with the Stars

Hatalmasat robbant, amikor 2020-ban a brazil szappanoperák királynőjének főszereplésével, Gabriela Spanic-kal rajtolt el a Dancing with the Stars című nagy sikerű showműsor a TV2-n. A csatorna idén sem hagyja nézőit világsztár nélkül: Lékai-Kiss Ramóna tegnap este, egy sajtótájékoztatón jelentette be, hogy az idei különleges vendég nem más, mint Facundo Arana, aki a Vad angyal című sorozatban alakította Natalia Oreiro szívdöglesztő partnerét.

A műsor harmadik évadában a hazai hírességek közül mások mellett Rubint Réka, Zimány Linda, Csobot Adél és Kökény Attila is táncol majd, valamint a zsűri is megújul.

Tóth Andi

Őszintén vallott az X-Faktort követő időszak megpróbáltatásairól a GLAMOUR magazinnak Tóth Andi. A 23 éves énekesnő 8 évvel ezelőtt nyerte meg az országos tehetségkutatót, ám azután mások vették a kezükbe a fiatal tehetség karrierjét.

„Nem engedték, hogy olyan zenét játsszak, amit én szeretnék, kicsavarták belőlem az utolsó cseppeket. [...] Eléggé megsértődtem a világra, főleg, amikor rájöttem, hogy rossz irányba haladok, nem azt csinálom, amit szeretnék. Sok feszültség összegyűlt bennem, és négy év után annyi sérelem halmozódott fel, hogy senkivel sem akartam dolgozni. [...] Érzelmileg nagyon lehúzott a párkapcsolatom, így alkotni sem tudtam, ennek következtében pedig nem volt pénzem. Nagyon nehéz időszak volt. Gyűlöltem magam körül mindent és mindenkit. Aztán elkezdtem ezekből az érzésekből táplálkozva megírni a saját dalaimat. [...] A Lejtő című albumom nagy siker lett, de ami mögötte van, az nem egy sikersztori”

– árulta el a lapnak Tóth, aki többek között azért is utazik gyakran külföldre, mert a sztársággal járó ismertség idehaza kifejezetten idegesíti.

Frissítő az a kedvesség, amit külföldön tapasztalok, főleg, hogy ott senki nem ismer, nem bámulnak, s levetkőzhetek úgy egy bikinire, hogy nem írja meg az újság.