Galambos Boglárka elmondta, hogy párjától elsősorban tiszteletet, bizalmat és kommunikációt várna el, ezek pedig nem függenek életkortól, vagyoni helyzettől vagy a társadalomban betöltött pozíciótól.

A börtönből nem rég szabadul Galambos Lajos lánya, a 25 éves, divattervezőre még márciusban talált rá a szerelem egy közös munka során, amikor megismerkedett a nála 29 évvel idősebb Csipak Péterrel. 

Az 53 éves üzletember többek között a Fashion Street tematikus bevásárlóutcájának koncepcióját álmodta meg még a kétezres évek elején.

Galambos Boglárka azonban most azonban megerősítette a Ripostnak a lap értesüléseit, miszerint már nincs együtt a milliárdos férfival.

A hír igaz, megerősítem, hogy valóban szakítottam Csipak Péterrel. Nálam nem férnek bele bizonyos dolgok egy párkapcsolatba

– fejtette ki Galambos Boglárka.

„Én a páromtól tiszteletet, bizalmat és kommunikációt várok, és ez nem függ korosztálytól, egzisztenciától és társadalomban betöltött pozíciótól. Péterrel fél évet voltunk együtt, ami mindkettőnk számára egy csodás időszak volt, semmi rosszat nem tudok, és nem is szeretnék vele kapcsolatban kommunikálni” – tette hozzá.

(Ripost)

(Borítókép: Galambos Lajos és Galambos Boglárka. Fotó: Kaszás Tamás/Velvet)