Az énekesnőt férjének, Ben Afflecknek a lányáva, Violet Affleckkel látták együtt az East Hampton Antiques & Design Show-n, Hamptonsban.

Az 54 éves énekesnő az elmúlt hetekben általában házassága miatt került be a hírekbe, ugyanis egyre többen állítják, hogy megromlott a kapcsolata férjével, Ben Affleckel.

Úgy tűnik azonban, hogy a kapcsolat megromlásának ellenére, az énekesnő szívesen tölt időt férje gyerekével, Violet Affleckkel. Sőt egyesek szerint pont azzal próbálja megmenteni a házasságukat, hogy megmutatja a Batman sztárjának, hogy számára ők így együtt egy család.

„Jennifer mindent megtesz azért, hogy kontrollálja ezt a helyzetet, bármilyen kellemetlen is. Elmegy a gyerekek rendezvényeire, hogy megmutassa Bennek, hogy a dolgok nem változtak meg számára, ő még mindig a felesége, szereti őt, bármi történjék is, és úgy szereti az ő gyerekeit is, mintha a sajátjai lennének. Jennifer nem hülye.

Tudja, hogy a gyerekek életében való részvétel jól mutat, ez az egyik módja annak is, hogy közel maradhasson Benhez és a vegyes családjukhoz

– fogalmazott egy az énekesnőt ismerő forrás a Page Six-nek.

A most megjelent paparazzi fotókon jól látható, hogy Violet egy maszkban van. Ennek az az oka, hogy közelmúltban elkapott egy vírusfertőzést, azóta követeli a maszkviselés visszaállítását. Azonban valószínűleg nem lett volna felkapott a ez a paparazzi fotó, ha Jennifer Lopez nem dönt úgy, hogy megáll fagyizni.

Az énekesnő egy kistölcséres fagylaltot kért cukorszórással, majd hatalmas, 50 dolláros, azaz átszámítva nagyjából 18 ezer forintos borravalót adott az eladóknak, akik szerint az énekes-színésznő mindenkivel nagyon barátságosan viselkedett.

(PageSix)

(Borítókép: Jennifer Lopez, Ben Affleck és Violet Affleck. Fotó: GettyImages)