Kóbor János lánya, Kóbor Léna a TV2 Mokka című műsorának vendége volt. A 17 éves lány az első szerelméről vallott.

Kóbor Léna

Kóbor Léna áprilisban, egy szórakozóhelyen ismerkedett meg az első szerelmével, egy sportolóval, aki az első randevújukra készülve jött rá, hogy kinek a lányával is találkozik. A randi végül olyan jól sikerült, hogy a fiatalok azóta is együtt vannak, habár Léna édesanyjának az áldása is kellett hozzá, a tinédzsernek ugyanis kifejezetten fontos az édesanyja véleménye. Deme Zsóka mint kiderült, egyből megkedvelte a fiút, így semmi sem akadályozta a szerelmeseket. Léna elmondta: örül neki, hogy a párja a néhai édesapjával ellentétben nem zenész, Kóbor János ugyanis mindig óva intette őt tőlük.

Oszvald Marika

Először engedett kamerákat a gödöllői kertjébe Oszvald Marika, akinek rengeteg dolga van a ház körül. Mint azt a TV2 kamerái előtt elárulta, többek között zöldségeket termeszt, sőt a medencét is egyedül tartja rendben. A telekre a pandémia után költözött, addig amolyan nyaralónak tartotta azt fenn. A hely gondozása ugyanakkor nem ment neki mindig könnyen, egy időben ugyanis szörnyű fájdalmai voltak, minden lépés nehézséget okozott a számára. Végül orvosi segítséget kellett kérnie, illetve kipróbálta a reumatikus problémákat enyhítő gyógynövényeket. Ezek olyan hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek segítik a porcok és ízületek működését. Oszvald szerint a szalicin tartalmú gyógynövények például a szövetgyulladásokkal és az idegfájdalmakkal való küzdelmet segítik, a reumára pedig a viola hatónyaga jelenthet gyógyírt.

A kezeléseknek hála a színésznő ismét remek formában van, és hogy ez így is maradjon, rengeteget mozog. Élvezi a folytonos nyüzsgést, a család, a barátok, a szomszédok társaságát, néha viszont kizárólag a pihenésre koncentrál. Mióta elmúltak a fájdalmai, csak arra fókuszál, hogy élvezze az életet és észrevegye a mindennapokban rejlő örömöket. 

Polyák Lilla

Polyák Lilla és Gömöri András Máté hosszabb időre hazatért Magyarországra. A színészpár hamarosan klubkoncertet ad, a fellépésen pedig a Kanadában szerzett élményeik ihlette dalokat adnak elő. A külföldi tapasztalataikról a Mokkában is meséltek, ahol Gömöri felidézte, hogy nehézségeik is bőven adódtak a kiköltözéskor. Rendkívül nehezen találtak például olyan lakóhelyet, amely jó környéken van és nincs túl messze az iskolától, ahova a gyerekük jár. A nehézségeken ugyanakkor sikerült túljutniuk, ami saját bevallásuk szerint nagyban köszönhető annak, hogy mindent sikerül megbeszélniük. A műsorban továbbá arról is meséltek, hogy hogyan alakult a karrierjük Kanadában.

(Borítókép: Kóbor János. Fotó: Mohai Balázs/MTI)