Ördög Nóra komolyan elgondolkodott a külföldre költözésen, legalábbis a távlati tervei között szerepel, hogy a családjával egy másik európai országban kialakítson egy második bázist.

Ördög Nóra nem unatkozik, tegnap Balatonfüreden vezette a Kék Szalag vitorlásverseny díjátadó ünnepségét. A műsorvezető egyelőre elégedett az itthoni életével, ám a családjával már a külföldre költözésen is elgondolkodott, nem alaptalanul. Mint azt a rajongók rendszeresen láthatják, Ördög és a férje, Nánási Pál rengeteget utazik a gyerekekkel, a szülők ugyanis azt szeretnék, hogy a csemetéik minél többet lássanak a világból. Ebből kifolyólag nem meglepőek a család távlati tervei, amelyekről a műsorvezető a femcafe.hu-nak beszélt.

„Én szeretem kimondani az ilyen távlati terveimet, vágyaimat, és egy interjúban valóban elhangzott, hogy egy másik országban esetleg, de Európán belül maradva ki kéne alakítani egy bázist” – magyarázta Ördög Nóra. Hozzátette: úgy érzi, ha ezek a terveik kimondódnak, akkor előbb-utóbb ők maguk is közelebb kerülnek ahhoz, hogy megvalósítsák azokat.

„Még nincs semmi konkrétum, ez csak egy érzés, ez csak egy következő távlati terv. De azzal, hogy ezt sokszor elmondom és elkezdtem beleültetni az emberek fejébe, remélem, hogy közel tudok hozzá kerülni" – ecsetelte a kétgyerekes édesanya.

(Borítókép: Ördög Nóra. Fotó: Papajcsik Péter/Index)