Szantorinin engedte a fáradt gőzt a milliárdos, aki elárulta, 10 millió forint körül szokott költeni nyaralásain, de nem szereti szórni a pénzt értelmetlen dolgokra.

Jákob Zoltán

A magyar milliárdos Szantorini szigetén pihent Görögországban igazi luxuskörülmények között. A szállása egy hegybe vájt villalakás volt. Szantorini nem tartozik a legolcsóbb úti célok közé, még Jákob Zoltán is meglepődött a helyi árakon, amelyekkel az éttermekben és a hajótúrákon találkozott.

Ennek ellenére nem ez volt a milliárdos legdrágább nyaralása, bár nem szokta összeadni mennyit költött üdülései során azt elárulta, hogy ezek a kikapcsolódásai általában 10 millió forint körül mozognak. Szerinte az eddigi legdrágább nyaralását pedig Maui szigetén töltötte, de nem szereti szórni a pénzt értelmetlen dolgokra.

Papadimitriu Athina

Papadimitriu Athinát tortával köszöntötték a Mokka műsorvezetői, Istenes László és Szabó Zsófia 70. születésnapja alkalmából, bár a színésznő-énekesnő kifejtette, hogy nem akarja még csak kimondani sem, hogy hány éves, mert nem akar tudomást venni az öregedésről.

A színésznő saját bevallása szerint harminc évvel fiatalabbnak érzi magát mint amennyi, így gondolkodás nélkül igennel felelt Istenes László azon kérdésére, hogy ha felajánlanák neki, hogy évtizedeken keresztül a mostani állapotában, a jelenlegi életkorában maradhat, elfogadná-e.

Az énekesnő kora ellenére még ma is aktív életet él és rendszeresen koncertezik is.

(Borítókép: Jákob Zoltán. Fotó: TV2)