A 79 éves rocksztár tisztában van azzal, hogy „egyszer mindenkinek el kell menni” és bár hipochondernek tartja magát, a halál gondolata nem rémíti meg.

„Egyszer mindenkinek el kell menni, szóval mindannyian egy hajóban evezünk” – nyilatkozta a 79 éves legenda, Sir Rod Stewart, aki túl van egy prosztata- és pajzsmirigyrákon, ezért manapság tudatosabban vigyáz a testére.

Tudom, hogy a napjaim meg vannak számlálva, de nincs bennem félelem.

Annyira ki fogom élvezni ezt az utolsó néhány évet, amennyire csak tudom. Néhány – valószínűleg még 15 évem van hátra. Könnyen megcsinálom, haver, könnyedén” – tette hozzá a zenész, aki bár elismerte, hogy már nem bírja úgy, mint fiatalon, továbbra is szeretné folytatni a koncertezést.

„Már nem vagyok olyan, mint a 70-es és 80-as években, nem tudok egész éjjel fennmaradni, berúgni és megőrülni, de a hangom még mindig ugyanolyan” – mondta a zenész a The Sunnak.

Rod Stewart elárulta, hogy igyekszik gyógyszerek nélkül élni az életét, csak néha szed gyulladáscsökkentőt, amikor „szórakozik a térde”, de általában nincs szüksége tablettákra. Ennek ellenére hipochondernek tartja magát.

„Kicsit hipochonder vagyok, úgy gondolom, a férfiaknak jobban ki kellene használniuk a csodálatos orvostudomány minden előnyét. mikor visszatérek az Egyesült Királyságba, vértisztító kúrára megyek, mert azt mondták, hogy nagyon felpörgeti a szervezetet” – fogalmazott a rocksztár.

(The Sun)

(Borítókép: Rod Stewart. Fotó: GettyIamges)