Azahriah lett a legértékesebb magyar celeb a Forbes augusztusi listáján, huszonkét helyet javítva tavalyi eredményéhez képest.

Az utóbbi időben Azahriahtól hangos a sajtó, hiszen egyik sikert a másik után éri el. A Forbes augusztusi számában megjelent top 30-as celeblistájának élére került, megelőzve Sebestyén Balázst és Majkát.

Forbes idén tizenegyedik alkalommal rangsorolta a legértékesebb magyar celebeket üzleti és márkaértékük alapján. Azahriah hatalmasat ugrott előre, tavalyi helyezéséhez képest huszonkét helyet javított. A magazin szerint ő a legnépszerűbb magyar előadó a Spotify-on, és koncertjeiért akár ötvenmillió forintot is kérhet.

Ruhakollekcióját pillanatok alatt elkapkodták, róla szóló film készül, és a tripla Puskás-koncertjével rekordot döntött. Közösségi médiás követőtábora közel kétmillió fő. Azahriah a Forbes által meghatározott hat kategóriából hármat is megnyert: ismertség, láthatóság és pénzteremtő képesség.

Sebestyén Balázs idén két év után előzte meg a harmadik helyre szorult Majkát. Sebestyén továbbra is az ország egyik legismertebb személyisége, míg Majka, aki huszonkét éve szerepelt a ValóVilágban, most az X-Faktor mentoraként tér vissza a képernyőre. Nemrégiben kettejük között egy politikai felhangoktól sem mentes nyilvános üzengetés zajlott.

A Valmar formáció, amely Marics Petiből és Valkusz Milánból áll, tavalyhoz képest kilenc helyet javított, és a negyedik helyen végzett. Palvin Barbi a hatodik helyre került, Rúzsa Magdi pedig a hetedik helyre csúszott vissza. Geszti Péter hosszú idő után újra felkerült a listára, a kilencedik helyen.

A top 10 így alakult:

  1. Azahriah
  2. Sebestyén Balázs
  3. Majka
  4. Valmar
  5. Ördög Nóra
  6. Palvin Barbi
  7. Istenes Bence
  8. Rúzsa Magdi
  9. Geszti Péter
  10. Krausz Gábor

A listán további ismert személyiségek is szerepelnek, mint Tóth Gabi, Jákob Zoltán, Borbás Marcsi, D. Tóth Krisztina, Csobot Adél, Hosszú Katinka, Alföldi Róbert és Stohl András.

(Borítókép: Azahriah. Fotó: Tövissi Bence/Index)