Isabella hamarosan egy New York-i egyetemre megy, és elhagyja a családi otthont, ám ezt a színész egyelőre nem nagyon tudja feldolgozni.

Szürreálisnak nevezte Matt Damon azt az időszakot, amin most keresztülmegy, és a lányos apák minden bizonnyal teljesen átérzik a szenvedéseit. A feleségével négy lányt nevelő színész életében eljött az első nagy trauma apaként: legidősebb lánya, a 18 éves Isabella a New York-i Egyetemen folytatja tanulmányait, és ezért átköltözik a keleti partra. 

Damon egyelőre képtelen feldolgozni, hogy legidősebb lánya kirepül a családi fészekből, és több ezer kilométerre kezd új életet, ezért hasonló helyzetet megélt barátait is felhívta, hogy tanácsot kérjen tőlük, hogyan lehet ezt kezelni.

„Ez túl sok. Szürreális időszak, és ahogy telik az idő egyre inkább az, hiszen még csak most volt, hogy a kezemben tartottam" – nyilatkozta az E! News riporterének. Arról is mesélt, hogy édesapját akkor látta először sírni, amikor bátyja, Kyle Damon főiskolára ment, és először otthagyták a kollégiumban.

Damon aggodalmai érthetőek, ám marad otthon még elég cserfes száj, hiszen Isabella mellett még két közös lánya van feleségével, Luciana Barrosóval, a 15 éves Gia és a 13 éves Stella.

(Borítókép: Matt Damon és családja. Fotó: Getty Images)