Hírösszefoglalónkban még: Opitz Barbara visszatalált a családjához.

Vajna Tímea

Palácsik-Ráthonyi Tímea – korábbi nevén Vajna Tímea harcát az anyává válásért már jó ideje követhetjük a hírekben és a közösségi oldalán. Az üzletasszony sok mindent megpróbált már, Magyarországon részt vett egy speciális talpkezelésen és számos IVF-kezelésen. Most új részleteket árult el arról, miért nem sikerült még mindig teherbe esnie, írja a Blikk.

A 41 éves modell a korlátozott ideig elérhető Instagram-sztorijában mesélt egyik fájó titkáról, miszerint egy orvosi hiba miatt még kevesebb az esélye arra, hogy gyermeket szüljön. Egy videót osztott újra, amelyben egy nő mesél arról, milyen nehéz volt számára az anyává válás folyamata: „Nálam is ugyanez volt. Az amerikai orvosomnak nem lett volna szabad eltávolítania az egyik petefészkem felét egy nagy ciszta miatt, mielőtt ki nem vetetem a petesejteket, mert az elektromos kés (amit használnak az endometriosis és ciszta műtétnél) szétroncsolja még a maradék petesejteket és szöveteket is” – írta Tímea.

Opitz Barbara

Az énekesnőn nagyon nehéz időszakon van túl, ám úgy tűnik, ha szerelmi élete nem is sikeres, toxikus párkapcsolata elengedésével legalább visszakapta a családját, vette észre a Bors.

Szerettei nagyon aggódtak Barbara miatt, aki szerelme kedvéért még velük is szembefordult. Rendőrségi ügy is lett a dologból, az énekesnő egy ideig mégis kitartott választottja mellett. Ám az elmúlt időszak váratlan fordulatokat hozott, az X-Faktor felfedezettje minden kapcsolatot megszakított a férfival, és úgy tűnik, édesapjával is sikerül rendezni a kapcsolatát. Opitz Tamás a TikTok-on üzent lányának, egyik bejegyzéséhez három szívecskével mellékelve azt írta: „Apa szeme fénye". Barbara pedig egy szívecskével reagált a kedves üzenetre. 

@opitz.barbi #fy #fypage #foryou #foryoupage #neked #fyp * som original - Musical World" id="hyperlink_30789543b33477922c2143ea938e7904">*som original - Musical World

Király Viktor

Nem túlzás azt állítani, hogy az egész világ Hámori Luca és Imane Helif negyeddöntős meccséről beszélt az elmúlt napokban.

A hazai sztárvilágból is sokan megszólaltak az ügyben, így tett Király Viktor is, aki a közösségi oldalán gratulált Lucának az ötödik helyezéshez és a kitartásához, ám arra, ami ezután következett, ő sem számított, írja a Blikk. Rengeteg negatív vélemény zúdult az énekesre Algériából, és a kommentelők rasszizmussal vádolták.

Király Viktor megdöbbent ezeken a reakciókon és ezért szerette volna tisztázni, mi is a véleménye. „Akartam egy gyors sztorit csinálni, mert tele vagyok kérdőjelekkel. Tegnap, mint nagyon sokan, kinyilvánítottam a gratulációmat Lucának. Ma reggel felrobbant az Instagramom, egy csomó algériai származású embertől, akik a gondolataikat nyilvánították felém, hogy én milyen rasszista vagyok, fajgyűlölő satöbbi…” – írta.

„Kicsit ki akartam javítani ezt a gondolkodást, mert szerintem tévesen használják azt a szót, hogy ’rasszista’. A rasszista az egy fajgyűlölő. Az etnikum, az ember bőrének színe, honnan származik… maximum ez lehet a rasszizmus, de az, hogy az egész világ arról beszélt napokon keresztül, hogy biológiailag férfinek számít-e az algériai versenyző vagy a hormonszintje magasabb-e, azok maximum gender-, hormonszint kérdőjelek, de nem rasszizmus. Ennyi a különbség” – zárta le a vitát énekes. 

(Borítókép: Ráthonyi-Palácsik Tímea. Fotó: Getty Images)