1906081C-6B7C-4B05-BD79-2320B6124B05

Vajna Tímea mindig halogatta a gyerekvállalást, de idén készen állt volna

2019.03.13. 08:26

A Story magazin megtalálta azt a 2018-as videót, amiben Vajna Tímea elmondja John Hasulyónak (aki egy amerikában, élő operatőr), hogy 2019-ben már készen állt volna arra, hogy gyereket szüljön Andy Vajnának. Így fogalmazott:

Harminchat éves elmúltam, vagyis igencsak benne vagyok már a korban ahhoz, hogy gyereket szüljek. De furcsa mód soha nem éreztem azt, hogy most van itt az ideje. Andy nagyon szeretne már évek óta gyereket, én pedig örömet akarok neki szerezni azzal, hogy szülök neki egy kisbabát. Tudom, hogy ez mennyire fontos neki, pláne azok után, hogy korábban már elveszítette a fiát. De akárhányszor szóba hozta eddig, mindig azt mondtam, még egy év, még egy év… 2019-ben viszont komolyan elgondolkodnék rajta.

Arra is kitért, hogy milyen lenne szülőként.

Szerintem jó anya lennék. Ezt nem csak abból gondolom, ahogy az állatokkal bánok, hanem abból is, hogy amikor elmegyünk valakihez vendégségbe, a gyerekek imádnak engem

- mondta Vajna Tímea, aki az első bekezdésben is még feltételes módban beszél arról, hogy 2019-ben komolyan elgondolkodna azon, hogy szüljön egy kisbabát. Az óvatos fogalmazás érthető, de még az interjú előtt is voltak arra utaló jelek, hogy nem csak lehet, hogy komolyan elgondolkodna a gyerekvállaláson, hanem tett is azért, hogy sikeres legyen a baba projekt.

2018 nyarán napi négy hormoninjekciókat is beadott magának, hogy még több petesejtje legyen.  Tehát lehetett sejteni, tudni vélni, hogy Vajna Tímea készült, készen állt az anyaságra, szeretne gyereket szülni férjének.

(Borító- és címlapkép. Ajpek Orsi / Index)