Szabó András Csuti is szerepet kap majd a TV2 Újratervezés című műsorának negyedik évadában. A produkció kapcsán nemrég több kulisszatitkot is elárult.

Szabó András „Csuti”

Augusztus 12-től jön az Újratervezés negyedik évada a TV2-n. A műsorban Szabó András Csuti különleges szerepet kap majd. Hogy pontosan mi lesz a dolga, azt nemrég kamerák előtt árulta el, valamint azt is megosztotta a közönséggel, milyen mély érzelmeket tapasztalt meg és élt át a forgatások során. Mint mondta, a műsorban hatalmas pozitív változást kínálnak a családoknak, amelyeknek a segítség motivációt is ad a jövőjükre nézve.

Több kulisszatitok megosztása mellett Csuti azt is elmondta, mennyire szeret együtt dolgozni Szabó Zsófival és Stohl Andrással, ám nem sokszor kereszteződnek az útjaik a műsorban, hiszen mindenkinek más-más feladata van.

Elárulta, az ő dolga az építkezések felügyelete lesz.

Kern András

Kern András a Tények Plusznak adott interjút, amelynek során elárulta: rendkívül bosszantják a róla írott rosszmájú cikkek. Az elmúlt időszakban ugyanis több írás is született, amely negatív színben tüntette fel a színészt, például tilosban való parkolás vagy depresszió miatt. Kernnel ugyanakkor rengeteg jó dolog is történik, a nyáron például ideje sincs unatkozni. A Belvárosi Színház a szezonban szabadtéri színpadokon utaztatja a darabokat, így sokkal többet kell utaznia, mint év közben. A pihenőidejét többnyire a balatonszepezdi nyaralójában tölti, ahol leginkább hosszú alvásokkal és semmittevéssel tud feltöltődni. Azért is szüksége van kellő pihenésre, mert 76 évesen úgy érzi, hogy „az agya egy kicsit hülyül”. Ezt elsősorban abból gondolja, hogy míg fiatal korában szinte készülnie sem kellett egy-egy darabra, ma már muszáj leülnie szöveget tanulni.

Stohl András

Mint azt korábban megírtuk, Stohl András őszintén mesélt élete legnehezebb pillanatairól nemrég Lékai-Kiss Ramónának a Titkok Ramónával című beszélgetős műsorban.

A tv2play.hu újabb részleteket emelt ki a műsorvezető börtönévei és a társadalomba való reintegrációs időszaka kapcsán. Mint azt Stohl elmondta, a színházba nem volt nehéz visszatérni a szabadulása után, a televíziós világ azonban sokáig elutasította őt. Végül a TV2 képernyőjén kapott lehetőséget a visszatérésre.

(Borítókép: Szabó András Csuti. Fotó: Németh Kata/Index)