Egy podcast műsorban fakadt ki Hujber Ferenc, és először Szabó Győzőről majd Nagy Ervinről beszélt nem túl pozitív hangnemben.

Hujber Ferenc mondott már meredek dolgokat nyilvánosan, talán az egyik legemlékezetesebb fellépése a Mokkában volt. Később abbahagyta a botrányhősködést, hosszú évekig élt Londonban, majd hazatérve újra megnősült, és úgy tűnt, végre leszámolt a démonaival.

Pár napja az RTL Reggeli című műsorában beszélt arról, hogy most igazán tudatosan éli az életét és most a legboldogabb, amihez természetesen párja, gyermekei és életmódváltása is nagy mértékben hozzájárult.

Ezért is meglepő kissé, ahogyan Hevesi Tamás podcastműsorának vendégeként beszélt két egykori pályatársáról. Először Szabó Győző elvonójáról tálalt ki csúnyán, ami a kommentelőknél is kiverte a biztosítékot, hiszen ők is érezték, ez nagyon nem volt tisztességes.

Hujber Nagy Ervint sem kímélte, kijelentette, hogy élete legnagyobb sértése az volt, amikor a színészhez hasonlították.

A műsor hallgatói ezt a kirohanást sem díjazták különösen, főleg, hogy eddig mindenki azt gondolta, Hujber Ferenc jó viszonyban van a most jócskán negatív fényben feltüntetett kollégáival.

(Borítókép: Hujber Ferenc. Fotó: Velvet)