Már múlt héten megírtuk, hogy nem nagyon értjük, mi történik a Valami Amerika színészével. Nem tudjuk pontosan, hogy egy készülő színdarabját próbálja meg reklámozni, vagy csak szimplán az orránál fogva vezet mindenkit, de az biztos, hogy nagyon bizarr, amit mostanában művel. Az elmúlt napokban Facebook-oldalán zavaros, profetikus bejegyzéseket osztott meg arról, hogy Jézus valójában nő, Kanadában él és van egy fia.

Ma pedig meghívták a Mokka reggeli adásába a színészt, hogy személyesen magyarázza el a „vallási gondolatait”, aztán valami egészen zavaros, kusza párbeszéd alakult ki a két műsorvezető és Hujber Ferenc között. 

A teljes beszélgetést itt tudja megnézni:

Egészen vidám hangulatban indult a beszélgetés: Szabó Dóra és Pachmann Péter először is megkérdezte a színészt, hogy miért megy el Magyarországról, amire ezt a választ kapták:

Minden a legnagyobb rendben, majd meglátjuk, hogy elmegyek-e. Nem szeretnék elmenni, de el kell mennem.

Pachmann Péter gyorsan lecsapta a ziccert, és érdeklődött a mosolygó Hujbertől, hogy pontosan miért kell elmennie. Erre ő teátrálisan csak annyit mondott, hogy kitalált valamit, majd elmondta, hogy amiről eddig a világ beszélt, az nem volt igaz: Jézust nem feszítették meg a kereszten, helyette egy 10 éves kisfiú halt meg. 

 Őt viszont nem feszítették keresztre, halála baleset volt.

Azt is hozzátette, hogy Jézus színész volt, a kor Stohl Andrása.

A két műsorvezető ezután még inkább próbálta más mederbe terelni a beszélgetést, és amikor Pachmann már csak annyit mondott, hogy:

mit kell megérteni arról, amit beszélsz?,

Hujber annyit válaszolt, hogy el tudná mesélni az egész történetet, de azt majd egy másik műsorban. És mindez egy teljes blokk volt a TV2 reggeli műsorában, Hujber Feri vallási gondolatai képaláírással. 

A bizarr és zavaros párbeszéd lezárásaként Pachmann Péter még megkérdezte Hujbert, hogy:

Nem gondolod, hogy ez sok ember hitbéli meggyőződésével ellentétes, és meg fogod őket bántani?

Erre a színész csak annyit válaszolt:

nem, ezt most nem tudom elmondani.

Hát így néz ki Hujber Ferenc próféta megnyilatkozása egy országos tévécsatornán.