Hétvégi Instahíradónkban is megmutatjuk/összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek!
  • Som Balog Edina nemrég 40 éves lett, ám friss fotója alapján ezt nagyon nehezen lehetne megmondani róla. A színésznő futás előtt posztolt egy képet magáról, sportmelltartóban és shortban, követői pedig csak ámultak rajta. Többen megjegyezték, hogy ez biztosan egy gimnáziumi fotó...
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Som-Balogh Edina (@sombaloghedina) által megosztott bejegyzés

  • Nemrég Ben Afflecket kapták lencsevégre, ahogyan boldog mosollyal prezentálja, túl van a váláson, most pedig Jennifer Lopez kever üdvözült arccal és táncikálva koktélt barátai között.
  • Úgy tűnik, az egykori szerelmespár felhőtlenül élvezi a nyarat, bár egy friss hír szerint Lopezt nemrég a jegygyűrűjével az ujján látták, tehát az is lehet, hogy lemaradtunk valamiről...
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés

  • Megyeri Csilla egy fekete-fehér posztban tudatta a világgal, hogy 11 év után szakítottak szerelmével, Molnár Zsolttal. A kép alatt arról ír, hogy bár megpróbálták megmenteni, kapcsolatuk megrekedt, elfáradt, és ezért úgy döntöttek, lezárják közös utukat. Hozzátette, a jövőben nem szeretnének a szakításról senkinek nyilatkozni.
  • Kulcsár Edina még csak két napja született, a boldog anyuka és apuka máris otthonukból jelentkezett be, ahol a hordozóban kicsit megcsodálhatjuk kisfiukat, Varga Diont is. A rajongók közül páran aggódnak, hogy császármetszés után a modell ilyen hamar elhagyta a kórházat, de a négyszeres anyuka láthatóan kicsattanó formában van.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon