Joaquin Phoenix pár nappal a forgatás előtt hagyta ott legújabb filmjét, állítólag azért, mert túl durva intim jelenetekben kellett volna szerepelnie.

Joaquin Phoenix mindig is elkötelezett munkájáról volt híres a mozis világban, most azonban olyat tett, amit csak a hisztisebb sztárok szoktak: pár nappal a forgatás elkezdése előtt váratlanul lemondta a szereplést új filmjében.

A produkció egy meleg romantikus film, amiben a 49 éves Phoenix és a Top Gun: Maverick színésze, a 31 éves Danny Ramirez alakított volna egy 30-as évekbeli szerelmespárt.

A Joker sztárja még a forgatókönyv elkészítésében is részt vett Todd Haynes rendező mellett, ám 5 nappal a forgatás előtt hirtelen kilépett a produkcióból. A filmhez már komoly díszleteket építettek a mexikói Guadalajarában, ráadásul a mozi teljes marketingje az ő főszereplésére épült, így most kérdéses, mi lesz a forgatással. Az biztos, hogy a veszteségek már dollárban is 7 milliós nagyságrendűek.

A stáb szerint a színész távozásának oka, hogy a filmen több, igencsak explicit intim jelenet lett volna, és egyszerűen nem akarta vállalni ezeknek a forgatását. Phoenix sajtósa egyelőre nem adott magyarázatot a döntésre.

(Daily Mail)

(Borítókép: Joaquin Phoenix. Fotó: Getty Images)