Usher amerikai énekes-dalszövegíró váratlan betegsége miatt kénytelen volt elhalasztani a Past Present Future koncertturnéjának első állomását Atlantában.

Usher, az ünnepelt amerikai énekes és dalszövegíró szerda este indította volna útjára hatodik nagyszabású koncertturnéját Atlantában, de váratlanul rossz hírekkel szolgált a rajongóknak.

A 45 éves világsztár az Instagram-oldalán jelentette be, hogy váratlan betegsége miatt kénytelen elhalasztani a nyitókoncertet, és időre van szüksége a teljes testi regenerálódáshoz és felépüléshez.

Még hétfőn Usher lelkes posztban osztotta meg, hogy visszatér szülővárosába, és nagy izgalommal várja a szerdai koncertet.

A rajongók már birtokukban tartották a jegyeket és a parkolási információkat, amikor a váratlan hír érkezett: a koncertet el kell halasztani.

Az énekes nem tárta fel betegségének pontos természetét, de képviselője szerint egy korábbi sérülés miatt van szüksége pihenésre. Ezt a hírt a Variety és az USA Today is megerősítette. Az indok mindenkit meglepett, hiszen napokkal a koncert előtt nem érkezett bármi hír arról, hogy a sztár bármiféle sérülést szenvedett volna.

Usher posztjában kiemelte, hogy pályafutása során mindig is az volt a célja, hogy kiváló előadásokat nyújtson, és felejthetetlen élményeket szolgáltasson a rajongóinak. Ezért döntött a pihenés mellett.

Kénytelen vagyok elhalasztani a mai esti koncertet és egy későbbi időpontban pótolni,

hogy a testem elegendő időt kapjon a pihenésre és gyógyulásra” – írta Usher, hozzátéve, hogy az új időpontban is bepillantást nyújt majd múltjába, jelenébe és jövőjébe.

Az énekes azt ígérte, hogy hamarosan közli az új koncertidőpontot, és hangsúlyozta, hogy semmit sem szeretne kevésbé, mint csalódást okozni a rajongóinak. Usher eredetileg egy háromestés sorozattal indította volna el Atlantában a turnéját, amely a tervek szerint 2025 májusában zárul Londonban.

(Borítókép: Usher. Fotó: Getty Images)