Hírösszefoglalónkban még: L.L. Junior az interneten üzent volt feleségének, Körtvélyessy Zsoltot megint megműtötték.

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga

A rapper Instagram-oldalán üzent exfeleségének nyilvánosan, ami mindenkit meglepett. Az énekes a közös gyermekük láthatását kérte számon votl feleségétől – szúrta ki a Bors.

„Valaki szóljon már a Kingának, hogy azzal, hogy nem engedi már 11. napja látni a kislányomat, nem csak nekem árt. Neki és a testvérének is... Olcsó és lélekgyilkoló megoldás. És Istenem, valaki vegye már fel dolgozni!” – kezdte hosszú levelét L.L. Junior, majd iemelte, hogy Kinga évekre elegendő pénzt beszélt ki belőle, így nem kell mást csinálnia csak fodrászhoz és masszázsra járnia.

Körtvélyessy Zsolt

Épphogy csak kijött a kiskunfélegyházi rehabilitációról dereka miatt, újra kórházba került Körtvélyessy Zsolt, akit ismét megműtöttek. 

„Nem jól alakultak a dolgaim idén nyáron. Alig hogy kijöttem a rehabilitációmról, egy műtéten kellett átesnem. Egy ideje nagyon zsibbadt három ujjam is a bal kezemen. Orvoshoz fordultam, majd kiderült, hogy alagútszindrómám van, ez okozta a folyamatos kellemetlen tüneteket. Egy héttel ezelőtt estem át az operáción, jelenleg még lábadozom” – árulta el a színész a Metropolnak.

„Fölvágták a kezem, pontosabban a tenyerem, és megszüntették benne azt a problémát, ami a zsibbadást okozta. A fájdalomtól gyakran nem tudtam aludni, de volt olyan időszak, amikor enyhültek a tünetek. Végül mindig visszajött, így elengedhetetlenné vált a beavatkozás. Azt mondják, hogy nagyon gyakori betegség, sokakat érint” – mondta a színész, akinek még vissza kell mennie varratszedésre.

A Konyhafőnök

Korábban beszámoltunk róla, hogy derült égből villámcsapásként érkezett a hír, miszerint lecserélik Sárközi Ákost az RTL A Konyhafőnök című műsorában. A Micheling-csillagos séf helyére a pletykák szerint két jelölt pályázik jó eséllyel. A Story értesülései szerint az egyikük Rózsa Dávid, aki a svájci 1910 Gourmet by Hausers séfje, és tavaly kapott Michelin-csillagot. A másik jelölt Tóth Szilárd. Ő 2022-ben feltűnt már A Konyhafőnökben. Évek óta a Salt konyhafőnöke, amely étterem 2021-ben kapta meg a Michelin-csillagot. A mátészalkai származású szakembert tavaly beválasztották a Világ 100 legjobb séfje közé.

Kasza Tibi

A TV2 sztárja elmondása szerint lezártnak tekinti zenei karrierjét, azonban mint műsorvezető még szeretne dolgozni egy darabig. Ennek ellenére a Blikknek adott interjúja alapján már nincs messze a visszavonulás sem.

„47 éves leszek, és volt egy elképesztő sikeres újabb időszakom pár éve, amikor kihoztam 4-5 nagyon sikeres dalt. (…) Hogy fellépésekkel és az odautazásokkal töltsem az időm nagy részét, nekem a család mellett már nem fér bele. Már nem tervezek zenélni” – mondta el a bulvárlapnak adott interjúban, aki a TV2-ről és a visszavonulásról is nyilatkozott.

„Lojális vagyok, és mindig bennem lesz, hogy ha kérnek, jövök egészen addig, amíg azt érzem, hogy van bennem tűz. Ha ez kialszik, akkor egy napon úgy intek búcsút a tévének, ahogyan zenélésnek is. Addig jutalomjáték (...) Azt gondolom, valahol 50 éves koromban lesz egy elgondolkodás, ott a tortám felett ülve fogok számot vetni, mi van még hátra. Annak, aki azért szurkol, hogy mikor tűnök el a média világából, 10 évet nem kell várni, de néhány klassz év biztos még benne van, de utána végleg visszavonulok” – jelentette ki Kasza Tibi.

(Borítókép: Tóth Szilárd. Fotó: Gerencsér Tamás/Index)