Meghan hercegné egyik vicce igencsak rosszul sült el.

Újabb sztori került elő a múltból, melynek főszereplői Meghan hercegné és Katalin hercegné. A királyi család belviszályairól egyre többet tudunk, hála a családból kilépő Harry-nek és Meghannak, akik egyre több részletet árulnak el.

Az mostanra már köztudott, hogy Harry és Vilmos feleségei sosem találták meg egymással a közös hangot. Nemrég a Daily Mail szemlézett egy részletet Harry herceg könyvéből, a Tartalék című önéletrajzi könyvből. Noha a kiadvány már tavaly év elején megjelent, de időről időre még feltűnnek részletek a könyvből. Így fedezték fel Meghan hercegné viccelős kísérletét, amire Katalin nem igazán volt nyitott.

2018-ban a Trooping The Colour után Vilmos felesége megkérdezte Meghantól, hogy érezte magát az eseményen. Sussex hercegnéje erre viccesen így fogalmazott:

Színesen. (Angolul colourful – a szerk.)

Ez a frappáns vicc nem váltott ki semmilyen reakciót Katalinból, ezért kínos módon nem reagált rá semmit. A herceg szerint nagyon kellemetlen csend lett köztük, ami nemcsak Meghannak, hanem neki is nagyon rosszul esett.

(Borítókép: Meghan hercegnő és Katalin hercegné. Fotó: Karwai Tang/Getty)