Ben Affleck és Jennifer Lopez házassága a romantikus kezdés ellenére válással végződik, pedig Ben Affleck egy nagyon fontos üzenetet vésetett Jennifer Lopez eljegyzési gyűrűjébe.

Ben Affleck és Jennifer Lopez házassága, amelyet annyi remény és romantika övezett, végül válással végződik, pedig Ben Affleck mindent megtett annak érdekében, hogy szerelmük második esélye tartós legyen. A sztárpár kapcsolata újabb fordulópontot vett, amikor Jennifer Lopez beadta a válókeresetet, épp a második esküvői évfordulójuk napján.

Jennifer Lopez korábban elárulta, hogy Ben Affleck milyen különleges üzenetet vésett az eljegyzési gyűrűjébe. A zöld gyémántba a „Nem megyek sehova” felirat került, ami Ben Affleck elkötelezettségét és hűségét szimbolizálta. 

Jennifer Lopez elmondása szerint a színész ezzel akarta biztosítani őt arról, hogy most már örökre mellette marad. 

Ezt azért tette, mert így írta alá az e-mailjeit, amikor újra elkezdtünk beszélgetni

– mesélte Jennifer Lopez az Apple Music One műsorvezetőjének, Zane Lowe-nak az eljegyzésük után – írja a Page Six

Ironikus módon éppen Jennifer Lopez volt az, aki a házasság felbontása mellett döntött. Az 55 éves énekesnő és színésznő a második esküvői évfordulójukon nyújtotta be a válókeresetet, ezzel jelezve, hogy a házasságuk már nem menthető meg. Egy bennfentes elárulta, hogy Jennifer Lopez szándékosan választotta ezt a dátumot, hogy megmutassa, milyen erős és határozott nő.

A házasságuk kudarcát már korábban is sejteni lehetett, amikor a pár külön töltötte a nyarat, és eladták 60 millió dolláros közös vagyonukat. Az Air – Harc a legendáért sztárja és a Shotgun Wedding színésznője láthatóan eltávolodtak egymástól. 

A pár kapcsolatának problémái már a nászútjuk alatt kezdődtek. Egyes források szerint az olaszországi Comói-tónál töltött nászút során Ben Affleck nehezen viselte a folyamatos paparazzi figyelmet, ami tovább növelte a feszültséget.

Bár Jennifer Lopez számára a nyilvánosság és a hírnév természetes része volt az életének, Ben Affleck egyre inkább frusztráltabbá vált ettől.

Egyes források szerint ez okozhatta a feszültséget kettejük között, ami végül a kapcsolatuk végleges elhidegüléséhez vezetett.

Bár Jennifer Lopez mindent megtett a házasság megmentéséért, Ben Affleck már nem mutatott érdeklődést a folytatás iránt. Végül az erőfeszítéseik kudarcot vallottak, és Jennifer Lopez úgy döntött, hogy továbblép.

(Borítókép: Jennifer Lopez. Fotó: Getty Images)