A hét első hírösszefoglalójában továbbá: Ábel Anita vallomása: „Életemben nem volt ilyen nehéz lelkileg, mint most”, Geszti Péter Kökény Attilával indítja az Adom a napom legújabb évadát.

Geszti Péter

Kökény Attila lesz az első vendége Geszti Péternek az Adom a napom legújabb évadában. Az új szezonban színészek, műsorvezetők, énekesek és stand-uposok is feltűnnek majd, így mindenki megtalálja majd a kedvencét. 

„Mai vendégem személye egy jelentős érv a tehetségkutató műsorok mellett. Ritka, hogy egy férfi hangjában ennyi bársonyosság és napsugár legyen, miközben sem a pályája, sem a magánélete nem volt döccenőktől mentes. Az éjszakában élő, füstös helyeken zenélő fickóból az ország egyik legismertebb énekese lett, a világa a feje tetejére állt. Hogyan tudott visszatérni a hétköznapokba, amik már nem olyanok, mint amilyennek berobbanása előtt hagyta őket? És merre tart most, mit tervez, minek örül és mi fáj neki?” – mondta Geszti a beharangozóban. 

Ábel Anita

Ábel Anita 16 éves lánya egyre inkább önállósodik, ami azzal jár, hogy egyre kevésbé van szüksége az édesanyjára. A tévés nemrég bevallotta, hogy nem viseli túl jól ezt a fajta elengedést.

„Nagyon teljes leszel az anyasággal, de amit én most tapasztalok… Ugye, nekem 16 éves a lányom és életemben nem volt ilyen nehéz lelkileg, mint most ez az elengedés. Megmondom őszintén, például erre sem készít fel senki. Nyilván, amikor egy gyerek kicsi, ellátod. Életben tartod, és te vagy neki a legfontosabb, belőled merít. Ez sokáig így van, aztán eljön az a pont, amikor önálló életet kezd. Elkezd kinyílni az identitása, és mondjuk rád, már nincs akkora szüksége. Sőt, egy idő után már egyáltalán nincs. Aztán persze ez megváltozik, és visszajön, de kibekkelni ezt az időszakot, baromi nehéz” – vallotta be Puskás-Dallos Boginak, Holdampf Lindának és Tornóczky Anitának a műsorvezetőnő, aki szenved ettől az időszaktól. 

Én nagyon, nagyon nehezen viselem ezt a fajta elengedést, hogy az én lányom elkezdett felnőni.

Már nincs rám úgy szüksége... Hogy óvjam meg, miközben nem szabad megóvnom sem? Hogy legyek úgy társ mellette, hogy ő megélhesse a tinédzserkorát? Szokták mondani, hogy kis gyerek, kis gond, nagy gyerek, nagy gond. Ez sem teljesen igaz, inkább nekünk, szülőknek nagy gond, hogy hogyan tudunk ehhez hozzáállni” – idézte a Bors az édesanya beismerését.

Schobert Norbi Jr.

Nemrég még attól volt hangos az internet, hogy Schobert Norbi és Rubint Réka fia bevonul a hadseregbe és tartalékos katona lesz. Azóta nagyot fordult a világ: a Blikk információi szerint énekesi babérokra tör ifj. Schobert Norbert és úgy döntött, hogy a TV2-n idén ősszel 12 év után újra képernyőre kerülő Megasztár versenyében próbálja elindítani színpadi karrierjét.

„Örülünk, hogy nálunk mutatkozik be a Megasztárban. Az, hogy meddig jut a tehetségkutatóban, hamarosan kiderül a TV2–n” – erősítette meg az értesüléseket a TV2, majd az érintett is megszólalt: 

„Ez valóban egy nagy lépés, de volt egy célom: a közönségnek átadni azt, amit én érzek, amikor énekelek és nyilván kíváncsi voltam arra is, hogy a zsűrinek mi a véleménye. Egy ideje már bennem volt, hogy kipróbáljam magam, most értem meg arra, hogy ezt meg is tegyem” – vallotta be a Blikknek a fiatalember. 

Reviczky Gábor

A Jászai Mari-díjas színművész súlyos betegsége alatt sem hagyott fel a munkával. Jelenlegi a Mi kis falunk legújabb évadában forgat, azonban az is kiderült, hogy továbbra sincs még minden rendben vele, jelenleg is újabb műtétre vár. 

Műtétre várok. Nem járok kezelésre, de ezt nem szabad tudni az orvosoknak

– mondta Reviczky a Blikknek, majd az általános állapotáról is beszélt. 

„Nagyon várom a szabadnapokat. Szinte egész nap nagyon sokat fekszem, mert csak úgy tudom magam kipihenni. Volt, hogy nyugágyakat hoztak, bár szerintem illene, hogy egy színésznek legyen lakókocsija, Szlovákiában már elképzelhetetlen, hogy ne így legyen, nálunk még a nyugágy a divat. Nem veszik tudomásul, hogy nem luxusból van ott a lakókocsi, hanem azért, hogy a színész legyen kipihent, mert ő van a vásznon. Én csak akkor tudom kipihenni magam, ha vízszintesen fekszem, de akkor elég húsz perc és már megyünk tovább” – mondta a színész.

(Borítókép: Reviczky Gábor. Fotó: Sóki Tamás/Index)