Jennifer Lopez és Ben Affleck válásának valódi okait most bennfentesek osztották meg a nyilvánossággal.

Jennifer Lopez és Ben Affleck válása sokakat meglepett, de most végre kiderült, mi állt a háttérben. Bennfentesek a People magazinnak elárulták, miért ért véget a sztárpár házassága, ami elsőre meglepőnek tűnhetett.

Augusztus 20-án, az esküvőjük második évfordulóján Jennifer Lopez csendben benyújtotta a válókeresetet. A dokumentumban „kibékíthetetlen ellentétekre” hivatkozott, ami már önmagában is sokat elárul a kapcsolatukban felmerült problémákról.

A People magazin forrásai szerint Jennifer Lopez és Ben Affleck személyisége közötti különbségek jelentették az egyik legnagyobb akadályt a házasságukban.

Nagyon különböző emberek voltak

– mondta egy bennfentes, aki közel áll mindkét sztárhoz. „Jennifer Lopez közismerten társasági ember, aki szeret a középpontban lenni, míg Ben Affleck inkább introvertált, aki a saját csendes világában érzi jól magát.”

Ben Affleck hangulati ingadozásai is komoly problémát jelentettek. Egy másik forrás szerint a színész gyakran volt zárkózott, és nehéz volt megérteni, mennyire hatnak a rossz napjai a környezetére.

Néha mintha két különböző ember lett volna. Ez nagyon megnehezítette a kapcsolatukat

– árulta el egy másik bennfentes.

Jennifer Lopez sokáig próbálta megmenteni a házasságot, de végül belátta, hogy nincs tovább. Bár ő volt az, aki kezdeményezte a válást, a források szerint „összetört a szíve”. A válás hivatalos dátuma április 26-a volt, és az utóbbi hónapokat a pár többnyire külön töltötte.

a Puerto Ricó-i származású amerikai énekesnő a keleti parton dolgozott a Kiss of the Spider Woman című musical adaptációjának forgatásán, miközben részt vett a 2024-es Met Gála szervezésében, és próbálta összeegyeztetni a munkát a családdal. A férje ezzel szemben Los Angelesben tartózkodott, ahol a Könyvelő 2 című film forgatásán dolgozott, és egy bérelt házban élt, távol a közös otthonuktól.

Bár időnként találkoztak, főleg a gyermekeikkel kapcsolatos események miatt, a kapcsolatuk egyre jobban eltávolodott. Egy másik forrás szerint az énekesnő mindvégig reménykedett, hogy meg tudják oldani a problémáikat, de Ben Affleck nem mutatott hajlandóságot a kapcsolat megmentésére.

A pletykák szerint a színész az utóbbi hónapokban egy színésznővel, Kick Kennedyvel is időt töltött, bár a színészhez közel álló források tagadják, hogy bármi komoly lenne köztük.

Nem történt semmi. Nem is biztos, hogy ismerik egymást

– mentegetőzött egy közeli forrás.

Jennifer Lopez, a jelek szerint, most már a saját életére és a gyermekeire koncentrál. Bár a válás sosem könnyű, az a hír járja, hogy mindkét fél igyekszik tiszteletteljesen lezárni a kapcsolatukat, hogy a jövőre koncentrálhassanak.

(Borítókép: Jennifer Lopez és Ben Affleck. Fotó: Getty Images)