Angelina Jolie 2016-os válása óta nem igazán talált komoly kapcsolatra, ám most felbukkant egy férfi, aki a jelek szerint újra szerelmet hoz a színésznő életébe.

Amióta Brangelina, vagyis Brad Pitt és Angelina Jolie kettőse megszűnt létezni, a bulvárlapok és a rajongók folyamatosan figyelemmel kísérik az egykori álompár randizási szokásait. Sok csámcsogni valót egyikük sem hagy az érdeklődőknek, a köztük folyó állóháború, a„„melybe már bevonták a gyerekeket is, sokkal izgalmasabb, mint a szerelmi életük.

Brad Pitt új barátnőjéről már régóta tudunk, és úgy tűnik, ha a gyerekeivel el is mérgesedett a kapcsolata, Ines de Ramon mellett újra megtalálta a boldogságot, annyira, hogy már családalapításon dolgoznak.

Angelina Jolie viszont még mindig szingli, legalábbis hivatalosan. Korábban arról szóltak a pletykák, hogy David Mayer de Rothschild, a híres bankárcsalád egyik örököse lehet az új befutó, de az a kapcsolat, ha létezett is, kifulladt.  Most viszont új férfi bukkant fel a színésznő életében, akivel most, a Velencei Nemzetközi Fesztiválon is látták, sőt fotók alapján együtt hagyták el reggel Jolie hotelszobáját.

Az illető nem más, mint a brit rapper és politikai aktivista, Akala, aki kilenc évvel fiatalabb a színésznőnél, és egy bennfentes szerint az utóbbi időben nagyon közel kerültek egymáshoz.„Ugyanolyan szenvedéllyel lobog bennük a társadalmi és humanitárius ügyek iránt, számtalan esetben dolgoztak már együtt, és Angie a legnagyobb elismeréssel beszél róla" – osztotta meg az illető.

Akala, teljes nevén Kingslee James McLean Daley Akala egyébként a rapperként is ismert énekesnő, Ms. Dynamite öccse. 

Egyes pletykák szerint már egy éve randiznak egymással, és több szemtanú látta már őket együtt vacsorázni Jolie és Pitt közös gyerekeinek a társaságában, tavaly májusban egy jamaikai fesztiválon, idén tavasszal pedig Milánóban.

Ugyanakkor egy másik, magát szintén közelinek mondó forrás szerint Jolie és Akala csak barátok, és a színésznő még mindig egyedülálló. Sajtósa egyelőre nem nyilatkozott az ügyben.

(Daily Mail)

(Borítókép: Angelina Jolie Velencében. Fotó: Northfoto)