Mai Instahíradónkban is megmutatjuk, hogy mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek!

Az 59 éves Elisabeth Hurley folyamatosan azt bizonyítja, hogy számára a kor tényleg csak egy szám. A Bájkeverő sztárja korábban többször is megbotránkoztatta a közvéleményt, amikor olyan pikáns tartalmakat osztott meg, amiket saját fia készített. Ezt a videót is lehet, hogy Damian Hurley készítette, és az biztos, hogy a színésznő hihetetlenül mutat fehér bikinijében.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) által megosztott bejegyzés

Morgan Freeman épp Budapesten van, a színész a Szemfényvesztők 3 forgatására érkezett a magyar fővárosba. A jelek szerint egy fárasztó nap után nem feltétlenül szállodájában lazít, legutóbb a Déryné étterembe tért be, ahol le is fotózták.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Déryné (@deryneinsta) által megosztott bejegyzés

Megyeri Csilla nemrég még azzal került a hírekbe, hogy 11 év után szakított párjával, Molnár Zsolttal.

Úgy tűnik a dolog nem volt váratlan, hiszen a műsorvezető máris újra szerelmes, most pedig egy medencés posztban meg is mutatta új párját. Igaz, a szerencsés választott arcát még nem láthattuk, de azt már lehet tudni, hogy egy olasz származású fiatalemberről van szó.

Osvárt Andrea édesanya lesz, és ezt egy posztban tudatta a nyilvánossággal. A  színésznő nemrég mesélt új párjáról, akiről annyit árult el, hogy bécsi kötődése van, ezért rengeteget ingáznak együtt.

Úgy tűnik, ez a kapcsolat most tényleg komolyra fordult, hiszen Osvárt Andrea egy fekete fürdőruhás képet osztott meg Instagram oldalán, amelyen egyértelműen látszik, hogy babát vár.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

ANDREA OSVART (@andreaosvart) által megosztott bejegyzés

(Borítókép: Osvárt Andrea. Fotó: Getty Images)