A hét első hírösszefoglalójában még: kiderült, ki Megyeri Csilla új szerelme, Szebeni István házassága tönkrement.

Megyeri Csilla 

Megyeri Csilla és Molnár Zsolt 11 év után mondott végleg búcsút egymásnak, pedig hosszú ideig próbálták megmenteni a kapcsolatukat. Miután zátonyra futott a kapcsolatuk, felröppent a pletyka, hogy a tévés már tovább is léphetett egy titokzatos, olasz férfival. A műsorvezető hétvégén nyilvánossá tette, hogy már más oldalán boldog, de a férfi arcát még nem mutatta meg. Ám kiderült, az illető nem más, mint Nicola Sarcia, az egykori profi bokszoló, akit Megyeri tavaly a Sztárboxban ismert meg, írja a Blikk.

Sztárbox

Nicola Sarcia nem csak Megyeri Csilla színét hódította meg, de a jelek szerint tökéletesen felkészítette Miller Dávidot a Sztárbox idei mérkőzéseire. Miller ugyanis egy hatalmas kiütéssel padlóra küldte Varga Ádámot a műsor nyitónapján. Az első meccs volt az övék, és bár az első menet még kiegyensúlyozottnak tűnt, a második elején Miller Dávis egy hatalmas ütést vitt be Vargának, hogy ellenfele azonnal kifeküdt. A vezetőbíró azonnal úgy döntött, hogy véget vet a meccsnek. 

"Nem fogok hazudni, nagyon sok félelem volt bennem, mert Ádám egy rohadt kemény csávó. Nagyon nehéz időszak volt, most érzem hosszú időszak után először boldognak magamat! Nagyon sok ürességet éreztem az elmúlt években magamban, amit nem tudtam legyőzni, a boksz visszaadta a hitemet, jól vagyok köszönöm szépen! Ádámnak egy hatalmas tapsot szeretnék kérni, nagyon tisztelek mindent, amit csinál, az egész csapatomnak szeretném megköszönni és mindenkinek aki szurkolt!" – nyilatkozta a meccs után Miller, aki hozzátette: ennél többet nem tudott volna edzeni. A Blikk a helyszínen megtudta, hogy Varga Ádámot a kiütés után a protokoll szerint mentő vitte be a kórházba vizsgálatokra. 

Szebeni István

Az elmúlt időszak Szebeni István élete nagyon megváltozott. A TV2 Tények egykori műsorvezetője otthagyta a képenyőt, és elindult Ráckeve polgármesteri posztjáért a választáson, ám vesztett. A Blikk szerint a magánéletében sem jól alakultak a dolgok: több mint 12 év után tönkrement a kapcsolata feleségével.

Pár éve a tévés még azt nyilatkozta a lapnak, hogy kerek az élete, és boldog, ám a lap szerint a politikusi karrierjének nem igazán örült felesége.  

„István nagyon meg volt arról győződve, hogy sikerül elnyernie a ráckevei polgármesteri széket, ezért is lépte meg azt a – sokak által értetlenkedve fogadott – lépést, hogy otthagyta a TV2-t, azaz feladta a bizonytalanért a biztos állását – árulta el egy bennfentes a lapnak, aki szerint ez a döntés anyagilag nagyon megviselte a családot. A tévés egyelőre nem nyilatkozott az ügyben.

Gáspár Győző

Gáspár Győző kitálalt a lánya szakításáról, a TV2 Titkok Ramónával vendégeként fakadt ki, és elmondta, nagyon szerette a lánya udvarlóját, ám ha egyszer valahol összetalálkoznak, nem sok jóra számíthat, írja a Femina.  

„Ha valaki azt felveszi videóra, na, akkor mondhatják rám, hogy botrányhős vagyok. Nagyon felkészültem, mert azt, amit a lányommal tett alázást, azt én szépen, úriember módjára vissza fogom neki adni!

A celeb még Salgótarjánból is hajlandó lett volna felmenni Budapestre, amikor a kisebbik lánya kiszúrta a férfit egy étteremben, de nem lett volna értelme, hiszen nem ért volna időben a helyszínre. Gáspár Győzőnél az verte ki a biztosítékot, hogy Gáspár Evelint egy 15 és fél éves lányért hagyta el korábbi kedvese, és ezzel teljesen megalázta.

(Borítókép: Gáspár Győző. Fotó: Index)