Johnny Depp állítólag egy orosz szépséggel randizik, aki most ellentmondásos fotóval és üzenettel gerjeszti a pletykákat.

Két évvel a celebtörténelem egyik legcsúnyább válása és pere után Johnny Depp újra szerelmes, legalábbi  nagyon úgy tűnik, hogy egy 28 éves orosz szépség komoly szerepet játszik az életében.

A színész állítólag 2021 óta ismeri a nála 33 évvel fiatalabb nőt, aki Prágában él, és egy smink- és fodrászstúdiót vezet. Természetesen, ahogy ez alapfelszereltség a celebek mellett feltűnő, fiatal, szőke orosz nőknél, modell is.

A párost már többször fotózták le koncerten és repülőtéren együtt, ám eddig még hivatalosan egyikük sem ismerte el, hogy együtt vannak. A modell most egy elég intim képet posztolt magáról és Deppről az Instagram oldalára, ami alá rejtélyesen annyit írt: 

”Ne higgy el mindent, amit az interneten hallasz. Kedves barátom.” 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Iuliia Vlasova (@im__iuliia) által megosztott bejegyzés

 Nem tudni, hogy ezzel most tagadni akarja a híreszteléseket, vagy inkább csak még jobban szeretné gerjeszteni a kettejük körüli hírverést.

A sztár környezetéből egyébként többen arról meséltek, hogy ez a kapcsolat már évek óta tart, de inkább csak alkalmi jelleggel találkozgatnak egymással, és még nincsenek készen, hogy szintet lépjenek. Vagy egyszerűen nem is akarnak.

(BoredPanda)