Hírösszefoglalónkban még: Tolvai Reni végre elárulta, mi van köztük Kállay-Saunders Andrással, Básti Juli fia és a nála 15 évvel idősebb párja gyermeket várnak.

Puskás Samu

Januárban derült ki, hogy a Centrál Színház társulatának két tagja, Martinovics Dorina színésznő és Básti Juli fia, Puskás Samu színész, rendező, fordító egy párt alkotnak. A sztárok kapcsolata a 15 év korkülönbség ellenére is olyan komoly lett, hogy már akkor együtt éltek, most pedig újabb szintre léphet a kapcsolatuk. Kiderült, hogy a sztárpár az első közös gyermekét várja: a pici két hónap múlva érkezhet a családba – írja a Blikk.

„Dorinának van két káprázatos gyereke, egy szépséges kislány meg egy szép szál legény. Úgyhogy az elmúlt két évben folyt a tréning, télen jöhet a vizsga” – fogalmazott a Marie Claire magazinnak Puskás Samu, aki úgy érzi, felkészült az apaságra. 

Tolvai Renáta

Tolvai Reni szerelmi életét azóta övezik találgatások, hogy 2021-ben 10 együtt töltött év után szakítottak Kállay-Saunders Andrással. Azóta többször felmerült, hogy a két énekes újra együtt van. A Hot! magazinnak Tolvai Reni végre elárulta, mi van köztük. A lapnak elárulta, a magánéletében minden nyugodt és kiegyensúlyozott – erre konkrétan megkapta a kérdést, hogy Kállay-Saunders András-e az a férfi, akivel együtt van. Nem tért ki a válaszadás elől:

Igen, lehet tudni, hogy kivel. Minden rendben.

– jelentette ki. Vagyis igen, együtt élnek az énekessel.

Molnár Gusztáv

Korábban a Velvet is beszámolt róla, hogy a színészt borzasztó állapotban fényképezték le a nyílt utcán. Molnár azóta ismét segítséget kért, sőt egykori exe is mellé állt a bajban. A színész önként terápián vett részt a Semmelweis Egyetem Addiktológiai Osztályán, jelenleg pedig egy úgynevezett felépülő csoportba jár.

„Másfél hetet töltöttem ott, és csak az a lány tartotta a lelket bennem, aki minden nap megérkezett fél 3-kor, hogy háromtól hatig, a látogatási időben egy padon ülhessen velem és beszélgessünk” – mesélte a Drága örökösök egykori sztárja a Blikknek

Ő az, aki a bajban mellém állt ismét. Nem győzök elég hálás lenni érte

– tette hozzá.

Molnár Gusztáv arról is beszélt a bulvárlapnak, hogy a róla – szétesett állapotban – megjelent fotók is erőt adnak neki a felépüléshez: „Lementettem a fotókat, hogy örökre emlékeztessenek erre. Nincs bennem harag, a rólam készült képek olyan tükröt tartottak elém, amibe többé nem akarok belenézni”.

Baukó Éva és Dér Heni

A történet egy pár nappal ezelőtt robbant ki azzal, hogy a Sztárboxban szereplő Dér Heni énekesnő újságírói kérdésre a következőket mondta: „Baukó Évi például egy olyan személy, akivel szívesen megmérkőznék. De viccet félretéve, lehet, hogy nála azon kellene görcsölnöm, hogy az agresszív stresszt kivegyem a bokszból, és maradjon a játékosság”

Ez a nyilatkozat pont elég volt ahhoz, hogy Baukó Éva válaszreakciót küldjön az általa egyébként alig ismert énekesnőnek. 

„Dér Heni szívesen megmérkőzne velem a Sztárbox-ban! Hmmm… Dér Heninek a válaszára végülis csak három évet kellett várnom... Ugye Heni??? Biztos ti nem értitek de Henike érti... Ennyire agresszív lennél velem Heni??? Hát erről lekéstél . Mit képzelsz te magadról? Lehet, hogy a ringben találkoznánk abból nem lenne boxmeccs… Hát mit tudnék én kezdeni egy MANUSGÁDZSIVAL, akinek felesége van??? Maximum röhögőgörcsöt kapnék. Biztos, hogy boldog lennél hiszen te nyernéd a boxmérkőzést, de a ringen kívül mind a ketten tudjuk mi a dörgé” – írta Baukó a közösségi oldalán, majd a Bors megkeresésére részletesebben kifejtette kettejük eddigi kapcsolatát. 

„Soha nem bántottam Henit, még akkor sem, amikor volt olyan korszakom, hogy majdnem minden celebnek beszóltam nyilvánosan” – kezdte a nyilatkozatát Baukó Éva, majd így folytatta:

„Három évvel ezelőtt Heni egy műsorban dehonesztáló kifejezésekkel illetett, azt nyilatkozta rólam, hogy egy teljesítmény nélküli celeb vagyok és hasonlókat, amivel rendesen kihozott a sodromból, és írtam neki egy privát üzenetet. Hogy pontosan mit, azt csak részben árulom el: a fejére olvastam az ő és a férje viselt kis dolgait. Nem válaszolt rá azóta sem, de annyi biztos, hogy szerintem azt azóta sem tudja feldolgozni, ezért vett most megint elő engem. Kár volt... Már nem érdekel a szereplés, most már csak akkor fogok megszólalni, ha belekevernek engem valamibe. Én csak olvasok és ha valami történik a bulvárban, azt jól megcsámcsogjuk a barátnőimmel. Egyébként hallgatok már, ha ki nem kezd valaki. Akkor viszont megvédem magam. Más módon is lehet egyébként reklámozni egy bokszműsort, de örülök, hogy még mindig felülnek erre a Baukó Éva vonatra, hátha nézettebb lesz a meccse, mert a nézettségi adatok alapján most a béke s....ge alatt van” – zárta mondandóját a celeb. 

(Borítókép: Dér Heni. Fotó: Papajcsik Péter/Index)