Életfogytiglant is kaphat Sean „Diddy" Combs, akit óvadék ellenében sem bocsátottak szabadon, így a tárgyalást egy csótányokról és rossz higiéniáról elhíresült börtönben várja. De legalább van svéd húsgolyó az étlapon.

Bűnszervezet fenntartása, szexuális célú emberkereskedelem, kikényszerített prostitúció és csalás a vád a nemrég letartóztatott Sean „Diddy” Combs ellen, aki hiába ajánlott fel egy hatalmas 16 milliárd forintnyi összeget óvadéknak, a bíróság kizárta a szabadlábra helyezést.

Így a rappert jelenleg is a brooklyni Metropolitan Detention Centerben tartják fogva, ami hírhedt arról, hogy tele van csótányokkal, állandóan kiöntenek a vécék, és egy részén pedig jó ideje nincs fűtés, és a rabok fagyoskodnak, írja a Mirror. Az intézmény egyébként arról is híres, hogy Jeffrey Epstein itt vetett véget életének.

Az 54 éves férfi jogi csapata kedden óvadék ellenében benyújtott kérelmében is így érvelt: „A kerület több bírósága is elismerte, hogy a Metropolitan Detention Centerben uralkodó körülmények nem alkalmasak előzetes letartóztatásra”. 

Combs napi háromszori étkezést kap, és az étlap sem tükrözi azt a luxuséletet, amihez eddig hozzászokott. Persze, minden relatív. Beszámolók szerint Combs első vacsorája a börtönben svéd húsgombóc volt, de választhatott volna fekete babos hamburgert is, és a főétel mellé tojásos tészta, zöldbab, kerti saláta és egy 4 decis ital járt. Valószínűleg a világ számos börtönében rabok ezrei cserélének vele vacsorát, ám a milliomos zenésznek igencsak sokkot okoz a találkozás a való világgal.

Miközben hevesen tagadja az ellene felhozott vádakat, instabil mentális állapota miatt terápiás ellátásban részesül, és az őrök folyamatosan megfigyelik, ugyanis állítólag fennáll nála az öngyilkosság lehetősége is.

(Borítókép: Sean „Diddy" Combs. Fotó: Getty Images)