Demi Moore egy talkshowban beszélt nem túl elismerően szüleiről, akik már 13 évesen illegális dolgokat engedtek neki, sőt, arra bátorították, hogy ha a rendőrök elkapják, hazudjon.

A 62 éves sztár kolléganője, Drew Barrymore beszélgetős műsorának vendége volt, és a két színésznő arra jutott a csevej során, hogy egyikük felmenői sem indulhatnának az évszázad szülei címért.

Moore felidézte, hogy még csak 13 éves volt, amikor apja és anyja simán megengedték neki, hogy autót vezessen, akár az autópályán is, ráadásul arra bátorították, hogy hazudjon a rendőröknek, ha elkapják.

„Az autópályával kapcsolatban a szüleim azt mondták: Oké, egyezzünk meg. Elviheted a kocsit. Ha megállítanak, csak annyit kell mondanod, hogy engedély nélkül vitted el. Ők akkor úgy gondolták, hogy ez egy mindenki számára előnyös megállapodás, de hát ez őrültség" –  mesélte a színésznő.

Sajnos az sem titok, hogy a szülei ennél őrültebb dolgokat is tettek, hiszen a színésznő egy 2019-es interjúban elmesélte, hogyan próbálta gyerekként megmenteni az anyját, aki túladagolta magát. 

„A következő dolog, amire emlékszem, hogy az apró gyerekujjaimmal próbáltam kibányászni a szájából a tablettákat, amelyeket megpróbált lenyelni, miközben apám szétfeszítette az állkapcsát, és mondta, mit tegyek" – emlékezett vissza.

Barrymore műsorában azt is elmondta, mostanra már megbocsátott anyjának, és elfogadta, hogy akkor a saját mentális állapotához képest a lehető legjobbat akarta neki, és eszerint cselekedett.

(Female First)

(Borítókép: Demi Moore. Fotó: Getty Images)